LIDIJA ĐUKANOVIĆ NA KRUNISANJU KRALJA ČARLSA U VRTOGLAVO SKUPOJ HALJINI: Izgledom je parirala mnogim poznatim damama

Među mnogobrojnim zvaničnicima na krunisanju kralja Čarlsa bio je i Milo Đukanović sa suprugom Lidijom koja je oduševila odabirom toalete.

Moda
12:39h Autor:
LIDIJA ĐUKANOVIĆ NA KRUNISANJU KRALJA ČARLSA U VRTOGLAVO SKUPOJ HALJINI: Izgledom je parirala mnogim poznatim damama
Lidija Đukanović na krunisanju kralja Čarlsa, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Kralj Čarls III krunisan je u subotu uz versku ceremoniju staru preko 1.000 godina. Svečanom događaju prisutvovali su mnogi evropski i svetski zvaničnici sa svojim suprugama.

Kralj Čarls krunisam je u subotu
Kralj Čarls krunisam je u subotu foto: Ash Knotek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pored španskog kralja i kraljice, njihovih holandskih i jordanskih kolega, predsednika Amerike Džoa Bajdena, kao i francuskog predsedničkog para, u Veliku Britaniju su ovim povodom stigli i Milo i Lidija Đukanović, prenosi Žena.rs.

Odlazeći predsednik Crne Gore je na svom Tviter nalogu podelio fotografije sa ove prestižne ceremonije, te je odao počast novom kralju.

"Velika je čast predstavljati Crnu Goru na ceremoniji krunisanja Njegovog Veličanstva Kralja Čarlsa III i kraljice Kamile, događaju koji je simbol tradicije i istorijske dugovečnosti Velike Britanije i njenog značaja u savremenom svetu. Čestitam", poručio je Đukanović.

Milo je na krunisanje je stigao u crnom fraku, sivom prsluku i elegantnim, sivim pantalonama sa diskretnim prugama, dok je njegova supruga Lidija lagodno mogla da parira nekim od najbolje obučenim ženama sveta poput kraljice Leticije, Ranije i Maksime.

Ona je izabrala papreno skupu toaletu sa potpisom modne kuće Valentino čija je cena oko 11. 000 dolara, odnosno nešto manje od 10. 000 hiljada evra. Toaleta je u jarkožutoj boji i midi dužini, a krasi je plise čitavom dužinom, te plašt koji svemu daje dodatni pečat elegancije i otmenosti.

1 / 7 Foto: Pool Vaticano/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lidija je ovu lepršavu, finu kreaciju upotpunila lakovanim salonkama u boji kože, te clutch torbicom iste boje, a kao posebno upečatljiv detalj nametnuo se šeširić, odnosno fascinator sa velikom mašnom u krem boji.

Kako se vama dopao odabir Lidije Đukanović?

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs