DŽABA JOJ PARE I DALJE JE KRALJICA NEUKUSA: Salmu Hajek isprozivali zbog izgleda, poručuju joj da hitno promeni stilistu

O stajlinzima Salme Hajek ne prestaje da se priča, a sada je ponovo zaprepastila modne znalce.

Moda
Autor:
DŽABA JOJ PARE I DALJE JE KRALJICA NEUKUSA: Salmu Hajek isprozivali zbog izgleda, poručuju joj da hitno promeni stilistu
Salmu Hajek zbog stajlinga nazivaju kraljicom neukusa, Foto: ISABEL INFANTES / AFP / Profimedia

Salma Hajek je svojim poslednjim pojavljivanjem ponovo izazvala lavinu komentara na račun svog modnog odabira.

U poslednjih mesec dana pojavila se na nekoliko premijera, ali i modnih revija i dobila negativne kritike zbog garderobe. Poslednji promašaj u nizu desio se na ceremoniji dodele Brit nagrada u Londonu.

Za ovu priliku Salma je izabrala crnu haljinu čiji gornji deo je nalikovao na korset, dok je preko grudi bila mrežica, a donji deo je podsećao na kožnu jaknu vezanu oko struka.

Salma Hajek ponovo je pobrala negativne kritike na račun izgleda
Salma Hajek ponovo je pobrala negativne kritike na račun izgleda foto: Martin Harris / Capital pictures / Profimedia

Uz sve to iskombinovala je mrežaste čarape i duboke cipele sa ogromnom platformom, kao i dijamantsku ogrlicu u formi kanapa, odnosno čvora.

Modni kritičari nimalo nisu oduševljeni njenim izdanjem koje kako kažu ni malo ne laska njenoj visini i građi. Takođe, mnogima se nije dopao ni izbor obuće jer je učinio njene noge "stubastim".

Mnogi su negativno komentarisali Salmino izdanje
Mnogi su negativno komentarisali Salmino izdanje foto: Profimedia

"Pod hitno menjaj stilistu", "Tolike pare ima, a nema ukusa", "Novac ne znači i dobar stil", "Totalni kič", "Grudi će joj ekspodirati", "Kraljica neukusa",samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

Salma Hajek je nekoliko puta bila na meti kritika zbog loših odevnih kombinacija. Zbog toga su mnogi govorili da ne izgleda kao "žena milijardera", kao i da je ona dokaz da novac ne znači nužno i dobro oblačenje.

Pogledajte još neke stajlinge glumice i procenite sami, da li je Salmi potreban novi stilista?

1 / 10 Foto: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs