kako vam se dopada?

E OVO JE STIL! MEGAN MARKL PROŠETALA NAJMODERNIJE PANTALONE GODINE: Kriju sve nedostatke, izdužuju noge do besvesti

Megan Markl predstavila se u dva besprekorna modna izdanja u poslednja dva dana. Prvo u crvenoj odevnoj kombinaciji na Samitu mladih lidera u Mančesteru, a zatim danas na "Igrama nepobedivih" u Dizeldorfu.

Moda
17:56h Autor:
E OVO JE STIL! MEGAN MARKL PROŠETALA NAJMODERNIJE PANTALONE GODINE: Kriju sve nedostatke, izdužuju noge do besvesti
Megan Markl, Foto: Profimedia

Megan Markl je na tradicionalnu sportsku manifestaciju došla sa suprugom princom Harijem, koji je pokrovitelj ovog događaja već nekoliko godina, čak ni pošto se odrekao života u Engleskoj.

Megan zna šta je stil, zna šta joj dobro stoji, a to je sada dokazala još jednom. Vojvotkinja od Saseksa se pojavla u bodiju krem boje i pantalonama visokog struka brenda "Valentino".

Megan Markl
foto: Profimedia

Kada je u pitanju stil, američka glumica i bivša viša članica britanskog dvora skoro da ne pravi greške. Odevnom kombinacijom koju je danas ponela podsetila nas je na dobra stara vremena pre Megzita kada je u više navrata nosila odeću nežnog kolorita i o kojoj se pričalo danima.

Iza njenog belo-bež izdanja nalaze se sledeći brendovi: Anine Bing stoji iza bluze koja je krojem podsetila na gornji deo haljine koju je Megan nosila na svadbenom prijemu 2018. u Vindzoru, a iza pantalona nalazi se američki modni dizajner Brendon Maksvel.

Megan Markl
foto: Profimedia

Bluza pripada poslednjoj kolekciji dok je cena pantalona poznata i iznosi 1.020 funti odnosno oko 1.200 evra.

1 / 7 Foto: Profimedia

Megan Markl nosila je danas i Kartije sat koji je pripadao princezi Dajani. To sve nije Nnimalo slučajno jer je Ledi Di sahranjena na današnji na pre 25 godina.

Kako vam se dopada ova modna kombinacije Megan Markl?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs