koja je po vama bolje stilizovana?

DVOBOJ DVE KRALJICE: Susret španske i holandske kraljice je uvek MODNI događaj! Dve DAME sa velikim D! (FOTO)

Danas u Londonu se na komemoraciji princa Filipa, pokojnog supruga kraljice Elzabete II, okupio čitav krem Evrope i predstavnici plemstva i kraljevskih porodica, pa je ovo bila jedna od retkih prilika da na istom mestu vidimo nekoliko evropskih kraljica i princeza.

Moda
Autor:
DVOBOJ DVE KRALJICE: Susret španske i holandske kraljice je uvek MODNI događaj! Dve DAME sa velikim D! (FOTO)
Kraljica Leticija i Maksima, Foto: Profimedia

Posebnu pažnju izazvalo je pojavljivanje španskekraljice Leticije i holandske kraljice Maksime, dve dame koje važe za neke od najbolje obulenih na svetu, koje retko prave greške i uvek su besprekorno doterane.

Leticija je izgledala sjajno u elegantnom, jednostavnom izdanju - tamnozelenoj kaput-haljini midi dužine i A kroja sa plišanom trakom oko struka.

SVI SU SLOŽNI: Kejt Midlton nikada nije izgledala elegantnije! Ovako se oblače PRAVE DAME! (FOTO)

slike, Profi
foto: Profimedia

Španjolka je izdanje zaokružila zanimljivim fascinatorom iste boje sa diskretnom mrežicom, te crnim lakovanim salonkama i brendiranom, kožnom tašnom.

Kraljica Maksima izabrala je takođe formalno, svedeno izdanje sa kojim se teško može napraviti greška... Slavna Holanđanka odlučila se za sivu haljinu od štofa koju je ukrasila crnim kaišem oko struka, te crni, kvalitetni kaput sa pelerina rukavima.

PAPUČE KOJE NOSIMO U KOZMETIČKOM SALONU SADA KOŠTAJU 400 EVRA: Kim Kardašijan razbesnela javnost! (FOTO)

slike, Profi
foto: Profimedia

Maksima je svoj autfit upotpunila crnim fascinatorom, lakovanim salonkama, kožnim, crnim rukavicama i kompletom minđuša, ogrlice i narukvice od sivih bisera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs