kako vam se dopada?

KRISTI BRINKLI U CRVENOM OD GLAVE DO PETE: Poznata plavuša u odelu koje retko ko ima hrabrosti da iznese! (FOTO)

Američka manekenka i glumica Kristi Brinkli i u sedmoj deceniji života okupira poglede javnosti gde god se pojavi. Čini se da je i ovog puta pobrala mnogobrojne komplimente kada je prošetala crvenim tepihom.

Moda
09:32h Autor:
KRISTI BRINKLI U CRVENOM OD GLAVE DO PETE: Poznata plavuša u odelu koje retko ko ima hrabrosti da iznese! (FOTO)
Kristi Brinkli, Foto: Profimedia

Šezdesetsedmogodišnja manekenka je u sklopu dodele nagrada nedeljnog časopisa "Futver njuz" (Footwear News) u Njujorku prošetala u satenskom crvenom odelu. Ovim je pokazala da vreme nije merilo njene vitke figure i neprolazne ženstvenosti, a i sama Kristi Brinkli je priznala da voli dobro stilizovano odelo, skrojeno prema njenim merama.

KLJUČNI KOMAD ZA SAVRŠEN JESENJI STAJLING: Ovaj kroj suknje odlično stoji svima! (FOTO)

Kristi Brinkli
foto: Profimedia

"Obožavam dobro skrojeno odelo, baš prema mom ukusu", izjavila je ova plavuša.

Draž ovom svečanom crvenom kompletu daje i elegantno dizajniran dvostruki crni kaiš koji je nosila oko struka, ali i crne salonke s potpisom modne kuće Luj Viton. Kako je jednom prilikom izjavila za medije, ova plavokosa manekenka svoju vitku liniju pripisuje zdravom načinu života, vegetarijanskoj ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti. "Ja sam vegetarijanka od 12. godine života. Takođe, učim i decu da jedu sve vrste povrća kako bi dobili sve nutritivne vrednosti elementarne za njihov rast i razvoj. Isto kao što volim raznolikost u svojoj ishrani, takođe volim da tu istu raznolikost imam prilikom svakodnevnog vežbanja", kaže ona za strane medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs