diva

SVE KOMBINACIJE ŠERON STOUN (63) NA KANSKOM FESTIVALU: Godine su za nju samo broj! (FOTO)

Glumica Šeron Stoun u petak je primila najviše francusko umetničko odlikovanje 'Commander of the Order of Arts and Letters'.

Moda
Autor:
SVE KOMBINACIJE ŠERON STOUN (63) NA KANSKOM FESTIVALU: Godine su za nju samo broj! (FOTO)
Šeron Stoun, Foto: Profimedia

Da je Šeron Stoun diva i danas to je dokazala ove godine na Kanskom filmskom festivalu gde je svojim stilom zasenila i duplo mlađe koleginice.

O njenoj haljini brenda Dolče i Gabana sa kojom se pojavila prve večere na otvaranju prestižne ceremonije u Francuskoj, pisali su svi mediji danima.

KEJT MOS JE ZAŠTITNO LICE BRENDA KIM KARDAŠIJAN: Ima 47. godina i izgleda neverovatno! (FOTO)

Šeron Stoun, Helena Getsbi
foto: Profimedia

The amfAR gala jedno je od najuspešnijih dobrotvornih događaja u svetu, čije su ulaznice najtraženija roba tokom Filmskog festivala u Kanu.

Sastoji se ekskluzivne večere, aukcije, više muzičkih nastupa i modne revije, a 63-godišnja Šeon Stoun je za gotovo svaki deo večeri imala drugu modnu kombinaciju.

Na crvenom tepihu događaja Stoun se pojavila u dugoj lila haljini m sa naramenicama i detaljima od lila perja od struka naniže, koju je upotpunila velikim minšušama cvetnog motiva.

KAD SE ONA POJAVILA NA KANSKOM FESTIVALU SVE OSTALE SU PALE U DRUGI PLAN:Srpska blogerka oduševila modne kritičare! FOTO

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Odlično raspoložena Stoun ponosno je pozirala s 21-godišnjim sinom Roanom, kojeg je dobila s bivšim suprugom, američkim novinarom Filom Bronstinom (70).

Ovogodišnja manifestacija The amfAR, koja podržava istraživanje AIDS-a, održana je na otvorenom u vili Eilenroc.

Šeron je istaknuta osoba ovog događaja još od devedesetih godina i smrti njenog dragog prijatelja i učitelja glume Roja Londona, a ove je godine bila u ulozi voditeljke.

Tokom večeri holivudska ikona je obukla još dve modne kombinacije – svečanu crnu svetlucavu večernju haljinu za izlazak na modnu pistu modne revije i belu bluzu u kombinaciji s prozirnom midi suknjom.

JELENA GAVRILOVIĆ JE OLIČENJE STILA: 3 stajlinga lepe glumice u koje ćete se odmah zaljubiti! (FOTO)

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Raspoložena glumica je uz vođenje pronašla vremena i za druženje sa slavnim kolegama, poput Orlanda Bluma.

Stoun je u petak, pre dobrotvorne gala večere, u sklopu 74. filmskog festivala u Kanu dobila najviše francusko umetničko odlikovanje, a primajući medalju 'Commandeur des Arts et Lettres' nije mogla sakriti emocije pa je pustila suzu.

3 NOVA STAJLINGA KERI BREDŠO: Snimanje nastavka serije je u jeku, ovako danas izgleda MODNA IKONA! (FOTO)

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Čestitao joj je glumac i dugogodišnji prijatelj Bll Marej (70), kojeg je Šeron poljubila u obraz.

Za zatvaranje festivala, Šeron je obukla belu haljinu sa korsetom na jedno rame i dubokim šlicem i još jednom dokazala da su godine samo broj.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Francuski orden Ordre des Arts et des Lettres uspostavio je 2. oktobra1957. godine ministar kulture Andre Malrou, a njegov dopunski status Ordre national du Mérite potvrdio je 1963. godine predsednik Šarl De Gol.

Svrha mu je priznavanje značajnih doprinosa umetnosti i književnosti ili njihovom širenju.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs