Pogledajte

TAMARA VUČIĆ NA MODNOJ REVIJI: Prva dama Srbije zablistala u koralnoj haljini! (FOTO)

Nosim ono što mi se dopada i što procenim da mi fino stoji. I, naravno, što je u skladu sa prilikom gde se pojavljujem, izjavila je jednom prilikom Tamara

Moda
Autor:
TAMARA VUČIĆ NA MODNOJ REVIJI: Prva dama Srbije zablistala u koralnoj haljini! (FOTO)
Foto: ATA Images / Milan Maričić

U glamuroznoj modnoj noći posvećenoj nedavno preminulom kreatoru Aleksandru Joksimoviću, koji je u „velikoj Jugoslaviji“ bio simbol visoke mode, prikazane su kreacije aktuelnih dizajnera, inspirisane bezvremenim kolekcijama kao što su „Simonida“, „Prokleta Jerina“, „Ptice“ i druge.

Pistom su prošetali manekeni svih generacija, pa i oni koji su na vrhuncu popularnosti bili u periodu kada je Aleksandar Joksimović bio najaktivniji.

Među brojnim zvanicama stilom, elegancijom i stavom izdvojila se prva dama Srbije Tamara Vučić, po mnogima najbolje obučena te večeri.

Tamara Vučić
foto: ATA Images / Milan Maričić

Prva dama Srbije opredelila se za jednostavnu letnju haljinu koralne boje, koju je uparila sa belom torbicom i sandalama. Istinitost izreke „manje je više“ još jednom je došla do izražaja.

"Nosim ono što mi se dopada i što procenim da mi fino stoji. I, naravno, što je u skladu sa prilikom gde se pojavljujem. To su tri modna parametra na koja se oslanjam. Ponekad mi se svidi nešto što je deo aktuelnih trendova i što mogu da uklopim sa onim što već imam u ormanu, ali elegancija je evergrin", izjavila je jednom prilikom Tamara Vučić i otkrila da uvek daje prednost domaćim dizajnerima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs