Pronađite inspiraciju

Poslovna moda uopšte ne mora da bude stroga i dosadna: Ovo su 4 najbolje kombinacije! (FOTO)

Poslovna moda ne mora da bude dosadna, čak ni ako vaša firma propisuje dres kod

Moda
Autor:
Poslovna moda uopšte ne mora da bude stroga i dosadna: Ovo su 4 najbolje kombinacije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Čak i ako radite u korporaciji, ono što nosite na sebi od devet do pet ne mora da bude dosadno. Pobegnite od standardne poslovne gardarobe ugledajući se na osobe koje su svoj autfit pretvorile u uspešan biznis - modnu blogerku Emili Lucijano.

Kreatorka sadržaja, sa sedištem u Njujorku, poznata je po svom minimalističkom šik stilu; ona na svojoj instagram stranici stvara odevne kombinacije za poslovne žene, dajući savete kako da ukombinujete neutralne i bazične komade odeće.

Predstavljamo vam četiri jednostavne i elegantne poslovne kombinacije koje možete da nosite bilo koji dan u nedelji:

1. Svaka kombinacija treba da ima bar jedan dobar par pantalona

"Oduvek sam volela pantalone sa širokim nogavicama, one se savršeno uklapaju", kaže blogerka. Ona ih spaja sa belim sakoom, a izgled možete upotpuniti klasičnim zlatnim nakitom i zanimljivom obućom.

Ovo su najpoželjniji trendovi za sezonu proleće/leto 2020: Za svačiji ukus po nešto! (FOTO)

2. Bez obzira na to koji je dan u sedmici, postoji jedna kombinacija koja pomaže da se osećate samouverenije: savršeno odelo. Karirani ili jednobojni komplet dovoljno je sofisticiran za kancelariju, ali je odličan i za izlazak ili večeru. Dobre naočare za sunce i lepa torbica učiniće da vaš autfit ne bude dosadan.

3. Ako oblast u kojoj radite ima veze sa kreativom, dozvolite da vam dugi blejzer pada kao haljina.

"Svi koji me poznaju znaju da izuzetno volim blejzere", kaže Emili. Ona upotpunjuje stajling elegantnim čizmama od zmijske kože kao i golim nogama koje uravnotežuju proporcije prevelikog sakoa.

Haljina koja prikriva sve mane: Prolećni trend za kojim su poludele sve trendseterke! (FOTO)

4. Jednobojna odela u jarkoj boji su šik i ostavljaju sjajan utisak. Ako nemate odelo, uparite jaknu ili sako sa pantalonama u istoj nijansi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs