Otvoreno o ljubavi i bivšoj drugarici

Mira Škorić: Srećno sam zaljubljena, a o Ceci neću da pričam!

Moj partner ne želi da bude neseserdžija koji se slika s Mirom Škorić. Karijeru sam krvavo gradila, nisam imala sponzore, i znate šta ide uz to
Vip priča
14:16h Autor:
Mira Škorić: Srećno sam zaljubljena, a o Ceci neću da pričam!
Foto: Kurir Arhiva

Mira Škorić oduvek važi za ženu koja nema dlake na jeziku.

S obzirom na to da se dugo nije pojavljivala u medijima, pevačica je odlučila da otvori dušu za Kurir i progovori o svom ljubavnom životu, nekadašnjoj prijateljici Svetlani Ražnatović, dok za one koji je se plaše ima jasnu poruku:

"Kad čujem neke gluposti, mogu da budem vrlo nezgodna, neprijatna, čak i agresivna. Generalno sam veoma emotivna i slaba na ljude koje volim. Ne trpim nepravdu i laži o sebi. Karijeru sam krvavo gradila sve ove godine, nisam imala sponzore i znate šta već ide uz to. Zato ne dozvoljavam da mi iko kalja ime na ružan način".

Na pitanje kako je uspela da svoju ćerku Milicu izvede na prav put, Mira ističe da je razgovor sa detetom najbitniji.

"Generalno, sve ide iz kuće. Mora mnogo da se razgovara s decom. Zbog posla sam često bila odsutna, ali moja je bila poslednja. Moja ćerka se opredelila da završi Medicinski fakultet, zbog čega vrlo malo vremena ima za svoj život. Verujte mi da uči više od 12 sati dnevno. Ipak, ponosna sam na to što sam doživela da je vidim u belom mantilu".

Na pitanje o njenom odnosu sa dugogodišnjom prijateljicom Svetlanom Cecom Ražnatović i spekulacijama da nije na spisku zvanica za Veljkov rođendan, Mira je imala vrlo kratak odgovor:

"Gluposti nemam vremena da komentarišem. Slobodno tako napišite".

Na kraju, pevačica je progovorila o svom ljubavnom životu i otkrila zašto svog izabranika krije od očiju javnosti.

"Imam veoma ispunjen emotivni život. Poslednje tri godine sam srećna i prezadovoljna. Ne osećam potrebu da se moj izabranik eksponira. Taj neko ne želi da nosi pečat, da bude neseserdžija i da bude uslikan s Mirom Škorić. Imamo svoju bazu, svoj mir i nešto posebno. Osoba koja je pored mene je moja najveća ljubav u životu. Imamo ista interesovanja, isto razmišljamo, ostvareni smo kao ljudi. Srećnija sam nego ikad u životu", zaključila je Mira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs