Švercovala se

Mina Lazarević izbačena iz prevoza: Nije imala kartu!

Glumica nije htela da razgovara s kontrolorima, a odbila je i da im da lična dokumenta, zbog čega je morala da napusti autobus koji se kretao iz pravca Slavije prema Studentskom trgu
Šuška se
19:48h Autor:
Mina Lazarević izbačena iz prevoza: Nije imala kartu!
Foto: Kurir / Dado Đilas

Mina Lazarević (39) izbačena je pre dva dana iz autobusa u centru Beograda zbog toga što se vozila bez karte. Poznatu glumicu, koju publika trenutno gleda u novoj seriji "Jedne letnje noći", urađene po romanu Mir Jam, uhvatili su kontrolori "bus-plusa" kako se švercuje.

Ona nije htela da razgovara s njima, a odbila je i da im da lična dokumenta, zbog čega je morala da napusti autobus koji se kretao iz pravca Slavije prema Studentskom trgu. Ova neprijatnost dogodila se na Terazijama, a Mina je pokušala da izbegne plaćanje kazne od 2.000 dinara. Ne samo da nije htela da plati za to što je uhvaćena bez karte u vozilo već je imala na umu i da pobegne kontrolorima.

Vozač za primer: Odbio da nastavi vožnju dok nisu ustupili mesto trudnici!

"Mina je izašla iz autobusa na Terazijama u blizini pozorišta, a za njom su išla tri kontrolora, koji su pokušali da je zaustave kako bi joj napisali kaznu. Međutim, glumica nije želela da se zaustavi, već im je poručila: "Ja s vama ne pričam." Njeno nedolično ponašanje dodatno je iznerviralo kontrolore koji su joj odbrusili: "Mi pričamo sa vama."

Tada je glumica videla da nema kud, pa je stala i počela žustro da se raspravlja s njima. S obzirom na to da je imala naočare za sunce, neki nisu prepoznali da je Mina u problemu, ali je bilo i onih koji su shvatili da glumica pravi incident s kontrolorima", navodi izvor Kurira.

"Molim vas, nemojte da me prekidate, sad radim. Neću o tome da govorim", kratko je poručila glumica ekipi Kurira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs