Ponosna baka

Merima Njegomir: Pre rođenja moje unuke, sve je u domu bilo raspoređeno prema Feng šuiju!

Ponosna na to što već ima dvoje unučadi, naša čuvena pevačica Merima Njegomir opisuje kako je izgledala proslava prvog rođendana malene Sonje koju joj je podarila njena najstarija ćerka Ljubica
Vip priča
07:08h Autor:
Merima Njegomir: Pre rođenja moje unuke, sve je u domu bilo raspoređeno prema Feng šuiju!
Foto: Kurir Arhiva

Jedna od naših najcenjenijih pevačica narodne muzike Merima Njegomir (61), svojim primerom pokazala je kako uspešna i višedecenijska karijera ne isključuje i ispunjenje sna o velikoj porodici, prenosi Story.rs.

Merima je ponosna majka Ljubice (35), Milice (33), Jelene (31) i Marka (30), ali i baka Filipu (3) kog joj je podarila najmlađa ćerka, kao i Sonji koju je njena najstarija naslednica rodila prvog januara prošle godine.

S obzirom na to da je u novogodišnjoj noći nastupala u Kolašinu, Merima se potrudila da narednog dana ne zakasni na prvi rođendan svoje malene mezimice koja je njenoj svakodnevici dala potpuno novi smisao.

"Moja ćerka i njen suprug upriličili su slavlje u svom porodičnom domu povodom Sonjinog prvog rođendana i okupili celu familiju, ali i prve drugarice moje unuke. Ovaj nama poseban dan obeležili smo kako to i dolikuje, a veseloj slavljenici izuzetno je prijala naša pažnja", govori Merima, čija je unuka prva beba rođena u Srbiji 2014. godine.

"Ljubica je došla na svet 30. decembra, tako da su je samo dva dana delila od toga da za rođendan dobije najlepši poklon - svoje prvo dete. Inače, moja najstarija ćerka izuzetno poštuje feng šui, staru kinesku nauku o usklađivanju života, pa je u njenom domu mnogo pre Sonjinog rođenja sve bilo raspoređeno tako da se, pored ostalog, što više pospeši roditeljstvo. Ona pažljivo sluša savete feng šui stručnjaka koji su već godinama u velikoj meri prihvaćeni na Istoku, a u poslednje vreme sve više i na našem podneblju", otkriva pevačica kojoj imponuje kada kažu da njena unuka Sonja liči na svoju baku.

Feng šui pravilo za ljubav i obilje: Ne treba ništa držati ispod kreveta, sem jedne stvari!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs