Razmislite

Tačno u 1 sat reaguje bolesna jetra: Vreme buđenja otkriva probleme sa zdravljem!

Ukoliko se konstantno budite u isto vreme, to bi moglo da znači da su neke energije blokirane ili pogrešno usmerene. To narušava našu prirodnu ravnotežu i ciklus, a samim tim i zdravlje organa
Medicina
11:48h Autor:
Tačno u 1 sat reaguje bolesna jetra: Vreme buđenja otkriva probleme sa zdravljem!
Foto: Shutterstok

Tradicionalne kineske lekovite metode pridaju pažnju obrascima postavljanja energije i njenog kretanja u različitim delovima tela u različito vreme. Unutar 24-satnog ciklusa, telo daje različite energije različitim organima.

Ukoliko se konstantno budite u isto vreme, to bi moglo da znači da su neke energije blokirane ili pogrešno usmerene. To narušava našu prirodnu ravnotežu i ciklus, a vašim organima treba energija da bi se iscelili i funkcionisali.

Evo liste koja objašnjava povezanost vremena i organa u telu. Mnoge od tih blokada treba posmatrati i fizički i emocionalno. Trebalo bi i razmisliti šta i kada ste jeli, jer to može biti razlog vaših simptoma i razloga zašto se budite u sred noći:

21:00 – 23:00 sata

To je prosečno vreme kada većina ljudi pokušava da zaspi. Ovo je vreme kada se naš endokrini sistem rebalansira i puni enzimima. Endokrini sistem upravlja hormonima i metabolizmom. Ukoliko imate problema sa spavanjem u ovom trenutku, još uvek ste psihički zaglavljeni u događajima proteklog dana ili se već pripremate za sutrašnje izazove. Ponavljajte pozitivne mantre i oslobodite se formacija koje vam uzrokuju napetost. Ukoliko se ne hranite pravilno ili prekasno jedete, to može dovesti do blokade.

Kako Rusi čuvaju zdravlje svih organa: Biće vam žao što ranije niste znali!

23:00 – 1:00 sat

Ako se često budite u ovom trenutku to može biti zbog zameranja koje nosite u sebi. Ovo je vreme u 24-satnom ciklusu kada se jin energija pretvara u jang. Jang energija je vrlo aktivna, a telo tu energiju treba da sačuva za sledeći dan. Pojačajte ljubav i poštovanje prema sebi, dajte sve od sebe da se smirite i čuvajte energiju. Ovo je vreme kada žučni mehur razbija masti. Možda unosite previše nezdravih masti ili ulja.

01:00 – 3:00 sata

Ovo je ključno vreme za detoksikaciju tela i proces obnavljanja. Vaša jetra ispušta toksine i stvara svežu krv.Buđenje u to vreme ukazuje na ljutnju, frustraciju i negativne formacije. Ukoliko se ne rešavate ovih duhovnih toksina, vaša "duhovna jetra" pokušava da skrene pažnju na ove probleme.

U crevima imamo 15 kg otrova, oni uzrokuju najteže bolesti: Izbacite ih iz tela odmah! (RECEPT)

03:00 – 5:00 sati

Ovo je vreme kada se vaša pluća oporavljaju i opremaju vaše telo kiseonikom. Proverite da li vam je dovoljno toplo kako biste olakšali rad telesnih funkcija. Ako se probudite tokom ovog vremena, probajte da radite vežbe disanja. Problemi sa plućima često se odnose na bol i tugu.

05:00 – 7:00 sati

Svi toksini koji su ispušteni i razgrađeni tokom noći odlaze iz sistema. Debelo crevo je aktivno tokom ovog vremena. Loša ishrana ili prekasno konzumiranje hrane može dovesti do problema koji će vas probuditi u ovom trenutku.

Salo je simptom bolesti: Rešite ovih 5 problema i imaćete telo iz snova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs