Imala je sreće

Otišla kod lekara zbog upale grla: Komičarka jedva ostala živa!

Borba za njeno zdravlje počela prošle nedelje kada otišla doktoru zbog upale grla i otkrila da pati od bakterijske infekcije koja je opasna po život
Medicina
15:28h Autor:
Otišla kod lekara zbog upale grla: Komičarka jedva ostala živa!
Foto: AP / Jordan Struss

Nakon što je provela nedelju dana na intenzivnoj nezi u losanđeleskoj bolnici zbog ozbiljne infekcije grla, komičarka Sara Silverman tvrdi da je "neverovatno srećna što je još uvek živa", prenosi CNN.

Silverman je na Fejsbuku objavila da je borba za njeno zdravlje počela prošle nedelje kada otišla doktoru zbog upale grla i otkrila da pati od bakterijske infekcije naziva epiglotitis, koja je opasna po život.

Ovo su skriveni simptomi raka: Čim uočite neki od njih, posetite lekara!

"Prošlu nedelju sam provela u intenzivnoj nezi i neverovatno sam srećna što sam još uvek živa. Ne znam zašto sam uopšte otišla kod lekara budući da me samo bolelo grlo. Ispalo je da bolujem od epiglotitisa", započinje svoju objavu Silverman.

Silverman nadalje opisuje da nije mogla da bude uspavana zbog preniskog krvnog pritiska, pa je detaljno opisala kako je tekao njen oporavak nakon operacije. Komičarka nije propustila da u objavu ubaci i nekoliko šala budući da neko vreme nakon operacije nije mogla da govori i da je bila pod uticajem snažnih lekova protiv bolova.

Znakovi da ste se zaraženi opasnom bakterijom: Širi se svuda po telu, izaziva neplodnost!

Objavu Sare Silverman pročitajte ovde:

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs