Kura zdravlja

Čista i jaka pluća, zdravo telo: Tretman koji oslobađa svih otrova za 72 sata! (RECEPT)

Pre nego što počnete sa ovim tretmanom, trebalo bi da izbacite iz ishrane sve mlečne proizvode, kako bi organizam mogao da se oslobodi od toksina
Medicina
12:50h Autor:
Čista i jaka pluća, zdravo telo: Tretman koji oslobađa svih otrova za 72 sata! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Nezavisno od toga da li ste pušač ili ne, s obzirom na to da živimo sredini sa zagađenim vazduhom i gradu punom motornih vozila, svakome može da se dogodi neki problem sa plućima.

Svakako, ako ste pušač, problem je veći jer su vam pluća već oštećena, ali ovim receptom možete da ih očistite za samo 72 sata!

Rešite se vodećeg uzroka raka, srčanog udara i astme: 8 stvari koje odmah treba da uradite u domu!

Pre nego što počnete sa ovim tretmanom, trebalo bi da izbacite iz ishrane sve mlečne proizvode, kako bi organizam mogao da se oslobodi od toksina.

Samo pratite sledeća uputstva:

Prvog dana pre nego što odete u krevet popijte šolju biljnog čaja. To će pomoći vašim crevima da se oslobode toksina koji dovode do zatvora, a vaša pluća će moći da rade svoj posao.

Pre doručka iscedite ceo limun u čašu tople vode i popijte, a svakog dana unosite 300 ml ceđenog grejpfruta ili ananasa.

Ovo voće sadrži prirodne antioksidante, koji će pomoći vašem respiratornom sistemu.

Ubacite krastavac u čašu vode, pa popijte: Manekenska tajna mršavosti i blistave kože! (RECEPT)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Između doručka i ručka pijte 300 ml soka od šargarepe. To će alkalizovati vašu krv.

Za vreme ručka treba da popijete 400 ml soka koji sadrži kalijum. Pre nego što odete na spavanje, popijte 400 ml soka od brusnice koji će uništiti sve štetne bakterije u vašim plućima.

Pored svega ovoga, pripremite sebi vruću kupku i opustite se na 20 minuta kako biste se otarasili toksina. Posle toga možete probati i da se inhalirate uljem od eukaliptusa.

Njeno ime znači spasilac: Biljka proglašena svetom, leči apsolutno sve!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs