Brine o detetu

Maja Marijana oduzima mužu ćerku: Pokrenula sam postupak za starateljstvo!

Tačno je da sam pokrenula postupak za starateljstvo nad ćerkom. Ne bih mnogo da govorim na tu temu jer je u pitanju dete. Mogu da vam kažem da sam sad sa Mladenom u korektnom odnosu, izjavila je pevačica
Šuška se
21:06h Autor:
Maja Marijana oduzima mužu ćerku: Pokrenula sam postupak za starateljstvo!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Maja Marijana (42) pokrenula je postupak u Prvom osnovnom sudu u Beogradu za starateljstvo nad mlađom ćerkom Milicom (13), koju je dobila u vanbračnoj zajednici s Mladenom Šmrakićem (41).

Zašto je Maja unajmila privatno obezbeđenje saznajte OVDE.

Folkerka koja je bila žrtva porodičnog nasilja oprostila je bivšem mužu batine, kao i to što je pretukao njenog prijatelja, mladog slikara Miloša Ostojića, ali je ostala čvrsta u nameri da se Mladenu više nikad ne vrati. Ona samo želi da zajedničkoj naslednici postane zakonski staratelj i da se na sudu odredi tačan iznos alimentacije, koji će Šmrakić biti u obavezi da plaća.

"Maji su ćerke najvažnije u životu. Zbog toga je odlučila da pravdu potraži na sudu i da mlađoj ćerki Milici bude jedini staratelj. Iako je i ranije bila žrtva porodičnog nasilja, bivšem mužu je sve oprostila zbog zajedničkog deteta. Mladen redovno odlazi kod nje da viđa ćerku. Ostalo je samo da se na sudu dogovore o visini alimentacije, koju će on biti u obavezi da plaća", kaže naš dobro obavešteni izvor.

"Tačno je da sam pokrenula postupak za starateljstvo nad ćerkom. Ne bih mnogo da govorim na tu temu jer je u pitanju dete. Mogu da vam kažem da sam sad sa Mladenom u korektnom odnosu. Imam previše obaveza oko Miličinog i Anđelinog školovanja, kao i novogodišnjeg nastupa u Brčkom, gde ću biti sa svojom publikom. Hvala vam na razumevanju", poručila je Marijana.

Marijanina ćerka Anđela iz trogodišnjeg braka s poznatim voditeljem Željkom Stefanovićem posle njihovog razvoda ostala je da živi s ocem. Budući da je pevačica dosta radila, za devojčicu je bilo najbolje da provodi vreme s ocem i bakom, koja je bila učiteljica. Bivši supružnici ostali su u korektnim odnosima, a Maja je svakodnevno posećivala ćerku i brinula o njoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs