Dok nije stigla pomoć

Punih 7 dana: Keruša gladna i promrzla čuvala drugara zaglavljenog u provaliji! (FOTO)

Šuma je ogromna, mislio sam da će biti nemoguće da ih nađem. Posle petog dana sam već gubio nadu. Međutim, sedmi dan sam nastavio da ih dozivam i u jednom trenutku do mene je dotrčala Tili i počela da me vuče za nogavicu, ispričao je vlasnik pasa
Ljubimci
22:14h Autor:
Punih 7 dana: Keruša gladna i promrzla čuvala drugara zaglavljenog u provaliji! (FOTO)
Foto: Facebook / Vashon Island Pet Protectors

Dva psa, Tili i Fibi pravi su pokazatelj šta je pravo prijateljstvo. Naime, tokom jedne od šetnji šumom, Fibi je upala u ostatak stare cisterne koja se nalazila u jednoj provaliji.

S obzirom da nikako nije mogla da izađe odatle jer je bila povređena, Tili je odlučila da ostane sa njom, i to punih nedelju dana.

Nakon što je pao mrak, vlasnik ovih pasa pozvao je policiju i prijavio nestanak i odmah sa volonterima krenuo u potragu.

U carstvu polarnih medveda: Najtužniji prizor na svetu! (FOTO)

<\/div>

"Šuma je ogromna, mislio sam da će biti nemoguće da ih nađem. Posle petog dana sam već gubio nadu. Međutim, sedmi dan sam nastavio da ih dozivam i u jednom trenutku do mene je dotrčala Tili i počela da me vuče za nogavicu" ispričao je vlasnik ovih pasa.

"Bio sam presrećan kada sam ugledao Tili. Oba psa su bila promrzla i gladna jer u šumi ništa nisu imali. Ne mogu da verujem da je Tili ostala sa Fibi sve vreme, to je divno", zaključio je vlasnik.

Herojski čin: Otišli da pecaju, a na kraju vadili sirote mačiće iz vode! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs