Seks lista

10 stvari koje svaka žena mora da proba u seksu

Ukoliko želite da zaista osetite užitak seksa, ne propuštajte iskustva samo zato što vas je sramota da kažete o čemu maštate ili vam se čini da nemate vremena za poigravanje
Škola sexa
22:36h Autor:
10 stvari koje svaka žena mora da proba u seksu
Foto: Shutterstcok

Nemojte da dozvolite da seks postane rutina, već se pozabavite svojim "prljavim" mislima i poigrajte se sa maštarijama. Učinite to zbog sebe, ali će vam i partner sigurno biti više nego zahvalan.

Obucite seksi veš i ne skidajte ga za vreme seksa Nošenje senzualnog, providnog, čipkastog brushalera ili mini i izazovnih gaćica za vreme seksa partneru daje jasnu poruku: želim te ovde i sada i ne mogu da čekam. Postoji li jači afrodizijak od toga? U krevet ponesite igračku Vibratori nisu samo za solo seks. Za dodatno uzbuđenje i novo iskustvo, upotrebite ga za vreme seksa i uživajte u nečem sasvim novom. Vodite ljubav na otvorenom Strah da će vas neko uhvatiti u činu može biti i te kako uzbuđujući, a svež vazduh i priroda će probuditi u vama životinjsku stranu.Ne opterećujte se orgazmom U velikom broju slučajeva žena ne uspeva tokom seksa da doživi orgazam. Činjenica je da se oko toga ne treba uzbuđivati niti dizati puno prašine. Seks bez orgazma, ako se opustite i ne razmišljate, može biti itekako dobar. Nakon toga, partner vas može zadovoljiti na druge načine.

Ostavite uključena svetla Recite veliko "ne" mraku i prekrivačima preko glave. Ostavite uključena svetla i uživajte gledajući se. Iznenadićete se koliko pogled na partnerovo golo telo može da bude uzbudljiv.

Bacite se na posao odmah ujutro Zajedno se budite u istom krevetu u gotovo isto vreme, pa zašto to ne biste iskoristili. Ispunite fantazije Bez obzira o čemu maštate, nemojte da se stidite da kažete partneru. Otkrijte mu sve svoje maštarije, a nakon toga se bacite na onaj zabavni deo gde fantaziju sprovodite u delo. Isprobajte nove seksi zvukove Isprobajte male seksi razgovore u krevetu ili sebi potpuno dajte oduška, i ispustite sve sputane zvukove, poput stenjanja i uzdisanja. Simultani orgazam U ovom ćete sigurno oboje uživati. Ako doživite vrhunac u isto vreme, osećaj će biti intenzivniji i sigurno ćete poželeti još.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs