Ostvarite bliskost sa partnerom

4 dodira koja će ga uzbuditi

Kada hoćete vašem partneru da pokažete koliko ga u tom trenutku želite, a nijedna reč vam se ne čini dovoljno dobrom, dodir je uvek nepogrešiv izbor
Škola sexa
20:38h Autor:
4 dodira koja će ga uzbuditi
Foto: Thinkstock

Recite mu kako se osećate tako što ćete ga spontano dotaći tamo...

1. Ruka u džepuStavljanje ruke u jedan od njegovih stražnjih džepova pokazaće mu da se osećate bliskim. Taj umirujući znak ljubavi odličan je potez, pogotovo ako je on nervozan ili zabrinut oko nečega. Ako ga upoznajete sa svojim prijateljima po prvi put, dajte mu do znanja da je sve u redu tako što ćete staviti svoju ruku u njegov džep. Međutim, nemojte uvek kada izađete van da upotrebljavate taj dodir, jer će misliti da imate preveliku želju ili poriv za tim.

2. StiskanjeStisnite mu jednu stranu guze na nekoliko sekundi, što će ga navesti da u tom trenutku razmišlja samo o skidanju vaše odeće. Ovaj dodir na muškarce deluje uzbuđujuće jer na taj način vi možete da osetite njegovo telo. Testirajte ovu metodu kada dođete kući sa sastanka, kako bi on vrlo brzo saznao šta ga to očekuje.

3. Pljesnite gaBrzo ga pljesnite po guzi kada ste van sa prijeteljima ili kada, pak, idete u bioskop. Većina muškaraca obožava takav lagani dodir kada obavljaju neke druge stvari. To će značiti da mislite o njemu, ali opet nije toliko seksualno nabijeno da bi on osećao kako mora da vam posveti svu svoju pažnju. Budite sigurni da će kasnije, kada budete sami, on želeti da ponovite svoj udarac.

4. Jaki spankOvaj šamar upućen njegovoj guzi pokazuje mu da želite kontrolu, što može biti jako uzbudljivo. On će taj potez protumačiti kao znak da vi želite sledeći korak, koji on, takođe, željno iščekuje. Kada izlazite negde, udarite ga po guzi na vratima i recite mu da vi birate sve što će se događati večeras. U krevetu ga, takođe, jače pljesnite i namestite ga u pozu za kojom žudite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs