Neverovatno

Ovo je najsigurniji način da uhvatite partnera u prevari: Dokazi crno na belo! (VIDEO)

Tehnologija je otišla tako daleko da će vam na mobilni telefon stići podaci ukoliko vas partner vara. Evo kako će do toga da dođe
Ljubav i zavođenje
17:58h Autor:
Ovo je najsigurniji način da uhvatite partnera u prevari: Dokazi crno na belo! (VIDEO)
Foto: Thinkstock

Dušeci "obogaćeni" tehnologijom više nisu retkost. Tako postoje modeli koji masiraju leđa i oni koji sami regulišu toplinu. Po korisnosti sve bi ih mogao nadmašiti dušek koji – razotkriva preljubnike.

Pametni dušek proizvela je španska kompanija Durmet. U dušeku koji košta 1.200 funti (oko 1.500 evra), ugrađeni su detektori pokreta i težine, a u oprugama dušeka nalaze se senzori vibracija.

Detektori i senzori povezani su sa mobilnom aplikacijom koja skuplja podatke o svemu što se događa na dušeku - od trajanja njegove upotrebe do intenziteta pokreta.

Plod vanbračne afere: Ovo je sin kojeg je slavni glumac napravio kućnoj pomoćnici! (FOTO)

Ukoliko dušek očita nepredviđenu težinu, pokrete i vibraciju, aplikacija na vaš mobilni automatski šalje poruku u kojoj vas obaveštava o "dešavanjima" u vašem krevetu.

"Došli smo na ovu ideju kada smo videli statistiku koja kaže da su Španci najveći preljubnici u Evropi. Ovo je koncept koji će umiriti i žene i muškarce. Spolja dušek izgleda potpuno normalno i udobno, ali unutra skriva vrhunsku tehnologiju.

Mislimo da će postići veliki uspeh širom sveta zato što je prvenstveno dizajniran za lov na partnere koji varaju," zaključio je Hose Antonio Muinos, predstavnik ove kompanije.

Žena (33) živi u braku bez seksa: Ne znam dokle ću izdržati, sada razumem zašto ljudi varaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs