Davno uočeni

Klišei koji će vam promeniti ljubavni život

Svaka propala veza se događa sa razlogom, a na vama je da iz svake naučite nešto korisno i znanje primenite u novoj
Ljubav i zavođenje
10:08h Autor:
Klišei koji će vam promeniti ljubavni život
Foto: Shutterstock

Klišei postoje zato što su već odavno uočeni, a iako možda zvuče otrcano, oni vam mogu promeniti život, ako im to dopustite.

Čim prestaneš da tražiš, pronaći ćeš ljubavOvo ste sigurno čuli bezbroj puta, i verovatno vam svaki put ide na živce, ali je istina: Kada prestaneš da tražiš ljubav, mnogo lakše ćeš je pronaći. Stvar je u stanju uma i u načinu razmišljanja - kada konstantno i odlučno tražite ljubav, nervozni ste i takvu energiju šaljete javnosti. Muškarci to takođe osete, pa vas nekako izbegavaju. Najbolji način je da se jednostavno opustite i pustite da ljubav pronađe vas.

Seks na prvom sastanku ne vodi u vezuZnamo, sigurno imate jednu u svom okruženju barem jednu osobu koja ne samo da je završila u vezi nakon seksa na prvom sastanku, nego je već i u braku sa tim muškarcem, međutim morate biti svesne da je to izuzetak. Većina veza koje započnu nakon seksa pri prvom susretu brzo propadne. Možda je stvar u tome da ste previše žurili, možda u tome da muškarci žele da osvajaju, pa im je to previše jednostavno, a možda samo u tome da ćete se brže zasititi jedno drugog - u svakom slučaju, sa seksom je bolje malo pričekati.

Sve se dešava s razlogomStav koji vam može puno pomoći kad mislite da više nema nade za vas i vaš ljubavni život. Pomislite na svog dečka iz srednje škole - sigurno ste i tada mislili da je on pravi za vas i da nikada nećete raskinuti. Ako ste nakon njega ponovno imali dečka kojeg ste voleli još više, jasno vam je da je moguće krenuti dalje. Svaka propala veza se događa s razlogom, a na vama je da iz svake naučite nešto korisno i znanje primenite u novoj vezi.

Svaki lonac nađe poklopacMožda vam se čini da nikada nećete pronaći svog idealnog muškarca, ali grešite. Naravno, morate napraviti neke kompromise, ali ovaj kliše postoji s razlogom. Samo morate biti strpljivi, i naravno, dati šansu nekim muškarcima koji vam se, možda, na prvi pogled ne čine idealnim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

LjubavKliše