Ne gubite vreme

Jasni znaci da ga uopšte ne zanimate

Naučite da čitate njegove signale koji će vam reći da li je on uopšte vredan truda
Ljubav i zavođenje
21:08h Autor:
Jasni znaci da ga uopšte ne zanimate
Foto: Thinkstock

Dopada vam se frajer, ali niste sigurni šta on oseća i da li razmišlja o vama na romantičan način. Nemojte da gubite vreme, već naučite da čitate između redova.

Nikad nije u blizini

To je najjasniji znak da ga ne zanimate. Muškarci će naći 100 razloga, ako je potrebno, samo da budu u blizini žene koja im se sviđa. Možda će je zadirkivati ili ignorisati, ali će ipak naći način da joj bude u blizini. Ako primetite da muškarac koji vas zanima gotovo nikad nije u istoj prostoriji s vama, to je i više nego jasan znak da on nije zainteresovan za vas.

Priča vam o drugim devojkama

Možda se s frajerom koji vam se sviđa družite na dnevnoj bazi, pa je razumljivo da pričate o svemu. Ali, poverava li vam se o tome kako mu je prijatno sa drugim devojkama? Očigledno vas ne doživljava u romantičnom smislu. Može se dogoditi da spomene kako je video ili upoznao neku zgodnu devojku. Ako počne da vam priča da bi želeo s njom da izađe jer ga ne privlači samo njen izgled, definitivno nije zainteresovan za vas.

Ne razgovara s vama

To je samo po sebi već dovoljan znak nezainteresovanosti. Ne odgovori li vam na SMS, nemojte odmah da paničite jer i muškarci imaju neke svoje trikove. Međutim, ako ima dovoljno prostora za razgovor s vama, a to ne čini, znači da ga ne zanimate. Isto se može reći i ako naprasno prekine komunikaciju s vama.

Govor tela

Izbegava kontakt očima? Ne poteže razgovor? Ne govori ništa o sebi? Fizički se distancira kada ste u blizini? To znači da vas želi što dalje od sebe.

Uvek je zauzet

Iako može da se dogodi da je stvarano sprečen da dođe na sastanak, to je ipak pokazatelj da mu nije stalo. Muškarci funkcionišu tako da će bez obzira na sve pronaći način da se nađu sa ženom koja im se sviđa. Dakle, da je zainteresiran, on bi došao.

S vama razgovara kao i s drugima

Kada se muškarcu sviđa žena uvek postoji određena razlika u načinu komunikacije s njom u odnosu na to kako priča s drugima. Koliko god on to činio suptilno, razlika se može primetiti. Razgovaraće s njom na poseban način i posvetiti joj više pažnje. Zato, ako želite da znate da li je zainteresovan za vas, obratite pažnju na to kako komunicira s drugima.

Koketira s vama, ali i s drugima

Ovakav pristup lako može zbuniti ženu. Upoznali ste se, šarmirao vas je, razmenili ste brojeve, proveli vreme u prijatnom druženju, a potom je nestao bez traga. Ne javlja se na telefon, ne odgovara na SMS-ove. Problem je u tome što neki muškarci tako funkcionišu. Oni jednostavno koketiraju sa svakom ženom. Nemojte da vas zavaraju lepe reči koje je vama uputio.

Ne govori o svojim osećanjima

Ako vam muškarac otvoreno ne kaže što oseća prema vama, to je loš znak. Muškarci na različite načine iskazuju svoja osećanja, te ne bi bilo loše da uključite radare. Najbolje je da mu date vremena i prostora da se izrazi. Međutim, problem postoji ukoliko se s njim viđate već pola godine, a on ćuti kao zaliven o tome šta oseća prema vama.

Ignoriše vas i ne poštuje

Neki muškarci ne znaju da se nose sa problemima, pa su skloni da iskažu nezadovoljstvo na partneru. Spuštaju ih i omalovažavaju što god da one učine ili kažu. Ako ste u takvoj vezi ozbiljno razmislite da o raskidu. Ali, to često nije lako. Moguće je da upadnete u zamku i pomislite kako se dogodio preokret nabolje u vašem odnosu. Reč je, naime, o emotivnim usponima i padovima koji lako mogu preći u naviku. Takve veze su osuđene na propast.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs