danas slavi rođendan

POČETAK VEZE OBELEŽIO JE VELIKI SKANDAL: Prešla preko svega i sada uživa sa NAJPOŽELJNIJIM PENZIONEROM

Brazilska manekenka puni. 42 godine

Ljubav i zavođenje
10:51h Autor:
POČETAK VEZE OBELEŽIO JE VELIKI SKANDAL: Prešla preko svega i sada uživa sa NAJPOŽELJNIJIM PENZIONEROM
Foto: Profimedia

Jedna od najlepših manekenki Žizel Bundšen i igrač američkog fudbala Tom Brejdi već 13 godina uživaju u jednom od najskladnijih brakova među svetskim javnim ličnostima. Početak njihove veze obeležio je skandal, međutim, za njih ne važi poslovica da se po jutru dan poznaje.

Naime, u trenutku kada su se Žizel i Tom upoznali oboje su imali emotivne lomove. Sportista je još uvek bio sa glumicom Bridžet Mojnahan u vezi, iako im je odnos bio vrlo turbulentan, stalo su se mirili i svađali. Zbog toga su i doneli odluku da naprave pauzu i da shvate da li žele da nastave zajednički život.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi
foto: Profimedia

Baš u tom momentu Žizel je raskinula duogogdišnju vezu sa glumcem Leonardom Di Kaprijem. Sa tim prekidom se veoma teško nosila, sve dok nije upoznala Toma. Njihovom poznanstvu su kumovali zajednički prijatelji, a oboje ističu da je to bila ljubav na prvi pogled.

Žizel Bundšen, Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

- Znala sam odmah ― čim sam ga ugledala. Upoznali smo se preko prijatelja. U trenutku kad sam ga ugledala, nasmešio se i pomislila sam: "To je najlepši, najharizmatičniji osmeh koji sam ikad videla. Razgovarali smo tri sata i po sata i vrlo teško mi je padalo kada sam morala da otputujem u Brazil za božićne praznike.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi
foto: Profimedia

Sa druge strane, i tom naglašava da je odmah znao da je Žizel žena njegovog života, to je bilo presudno da istog trenutka ostavi Bridžet, jer sa njom više nije video budućnost.

Idilu razbila neočekivana vest

Par je otpočeo vezu, a mesec dana kasnije pogodila ih je kao munja vest da će Brejdi postati otac ― Bridžet je bila u drugom stanju. Žizel i Tom odlučili su da nastave sa svojom vezom, a osam meseci kasnije Džon je stigao na svet.

Međutim, manekenka je kasnije priznala da je tada razmišljala da raskine sa sportistom, ali ipak su ostali zajedno.

Ljubav su krunisali venčanjem u februaru 2009. godine, samo mesec dana nakon što je Tom zaprosio brazilsku lepoticu, i to na veoma simpatičan način. Kako ne bi ništa pomislila, rekao joj je da požuri kući, jer je njen stan poplavljen! Ali, kada je stigla ugledala je oko nje latice ruža , sveće i Brejdija na kolenu. Iste godine dobili su sina, a tri godine kasnije i ćerku.

Da stvar bude još interesantnija, Brejdi i Bundšen trenutno žive na četiri adrese: imaju imaje u Bruklinu u Masačusetsu, poseduju kuću u naselju Silo Ridž u blizini Njujorka, vikendicu u Jelouston klubu u Big Skaju u Montani, kao i vilu u Indijan Kriku na Floridi.

Odnos sa bivšom devojkom

Američka glumica i model Bridžet Mojnahan, šest godina starija od njega, bila je njegova prva devojka koju je predstavio javnosti. Raskinuli su u decembru 2006. godine, posle tri godine veze, baš kada je Tom upoznao brazilsku manekenku.

Tom Brejdi
foto: Profimedia

Da su sve prevazišli i ostali u dobrim odnosima pokazuje i činjenica da je glumica rodila Tomovo dete nakon njihovog razilaženja 22. avgusta 2007. Sinu su dali ime Džon i zajedno ga odgajaju.

Brejdi je sinu kojeg ima s Bridžet jednako posvećen, a Džon je blizak s mlađim bratom i sestrom. Bridžit je odlučila da mu oprosti iako tokom trudnoće nije bio pored nje.

1 / 11 Foto: Profimedia

Inače, Tom je jedan od najboljih igrača NFL-a, karijeru je završio sa sedam osvojenih šampionskih titula, tri nagrade za najboljeg igrača godine i pet nagrada za MVP Superbolua. Brejdi je odigrao 365 utakmica u karijeri i vlasnik je mnogih rekorda u NFL ligi. Prvi je po po broju prebačenih jardi u ligaškom delu sezone (84.520), pokušanih pasova (11.317) i kompletiranih pasova (7.236), kao i po broju pasova za tačdaun (624). Pre nekoliko meseci je otišao u penziju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs