Ljubavna priča

EVO ZAŠTO UDOVICA DEJVIDA BOUVIJA NE ŽELI DA SE UDA PONOVO: Razlog je dirljiv! (FOTO)

Dejvid Bouvi i Iman su par čija ljubavna priča greje naša srca i dan danas

Ljubav i zavođenje
Autor:
EVO ZAŠTO UDOVICA DEJVIDA BOUVIJA NE ŽELI DA SE UDA PONOVO: Razlog je dirljiv! (FOTO)
Foto: Profimedia

Upoznali su se na sastanku "na slepo" u Los Anđelesu. On je bio najpopularniji roker - legenda, a ona supermodel iz Somalije, koji tečno govori pet jezika.

"Dejvid je rekao da je za njega to bila ljubav na prvi pogled. Meni je ipak trebalo pet meseci da se baš zaljubim, " priča Iman, danas šezdesetšestogodišnja žena.

Venčali su se u Italiji, 6. juna 1992. godine, a život su nastavili u Njujorku, gde su mogli da se "sakriju u gomili", ali i gde su dobili ćerku Aleksandriju.

"Znala sam ga kakav je zaista bio, Dejvid Džons, kako mu je bilo pravo ime. Nisam ga znala kao rok zvezdu!"

"U početku nisam ni htela da se preselim u Los Anđeles, to mesto nije bilo za mene. Ali to je bila sudbina, tu sam upoznala svog Dejvida. Propisno mi se udvarao. Nakon prvog sastanka otišla sam u Paris na reviju, a u hotelskoj sobi me sačekalo cveće - gardenije. Kad sam se vraćala kući, čekao me na aerodromu.

Jednom prilikom smo šetali i meni se odvezala pertla, on je čučnuo i zavezao mi pertle, a ja sam pomislila: "On je onaj pravi!"," priseća se udovica Dejvida Bovija.

Dejvid je umro 2016. godine, a kako je Iman nastavila svoj život?

"Ima dana koji su teži od drugih, ali sećanja nisu sva tužna jer ta osoba nije ovde. Sada negujemo samo srećna sećanja na njega. "

Iman kaže da ne pomišlja da se ikad više uda. Kada ju je njena ćerka Aleksandrija "Leksi" Džons, koja sada ima 21 godinu pitala o tome, Iman joj je rekla: "Ne, neću. Još uvek se osećam udato. Neko je pre nekoliko godina rekao da je Dejvid moj pokojni muž, a ja sam rekla: "Ne on nije moj pokojni muž, on je moj muž!"

Definitivno još uvek osećam njegovo prisustvo, posebno kada gledam zalaske sunca, jer Dejvid voli zalaske.

Kroz moje sećanje moja ljubav živi!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs