DOLF LUNDGREN

NAJPOZNATIJI NEGATIVAC U AKCIONIM FILMOVIMA: Verio 38 godina mlađu ženu, svi kažu da je ista NJEGOVA ĆERKA! (FOTO)

Glumac je u julu 2020. godine na svom Instagramu podelio fotografiju na kojoj grli Emu, a ona pokazuje ruku sa prstenom: "Nešto vrlo posebno dogodilo se ovde u Švedskoj", napisao je on tada.

Ljubav i zavođenje
Autor:
NAJPOZNATIJI NEGATIVAC U AKCIONIM FILMOVIMA: Verio 38 godina mlađu ženu, svi kažu da je ista NJEGOVA ĆERKA! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dolf Lundgren (63), koga pamtimo po ulozi Ivana Draga u filmu "Roki 4" sve je iznenadio pre izvesnog vremena kada je verio svoju 38 godina mlađu izabranicu, fitnes instruktorku Emu Krokdal (25). Hans Dolf Lundgren je švedski glumac, reditelj, producent, majstor borilačkih veština i diplomirani inženjer hemije. Pored Čak Norisa, Arnolda Švarcenegera, Brusa Vilisa, Slivester Stalonea, pripada zlatnoj generaciji akcionih heroja koji su bili omiljeni tokom osamdesetih godina. Nastupio je u preko 50 filmova od kojih su skoro svi akcionog žanra, ali je ostao zapamćen po ulogi impozantnog Ivana Draga u "Rokiju 4". Ovaj nosilac crnog pojasa u karateu, glumio je Hi-Mena u "Gospodarima svemira", ostvario uloge u filmovima "Univerzalni vojnik", "Anđeo tame"...

Iako je njegova karijera karajem devedesetih utihnula, 2010. godine vratio se na filsmko platno ulogom Ganera Džensena u "Plaćenicima". Glumac je bio u vezi sa pevačicom Grejs Džons. Bio je dva pita oženjen - sa Peri Mom od 1991. do 1992. i kasnije, dizanerkom nakita Anet Kviberg od 1994. do 2011., sa kojom ima dvoje dece.

Već par meseci je u žiži javnosti zbog toga što je verio 38 godina mlađu devojku, fitnes instruktorku Emu Krokdal. Glumac je u julu 2020. godine na svom Instagramu podelio fotografiju na kojoj grli Emu, a ona pokazuje ruku sa prstenom: "Nešto vrlo posebno dogodilo se ovde u Švedskoj", napisao je on tada. Na njihovim zajedničkim fotografijama česti su komentari sa pitanjima "Da li ti je ona unuka" ili "Velika razlika u godinama".

Takođe, mnogi su primetili da njegova izabranica dosta podseća na njegovu ćerku Idu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs