NAŠLI SU NAČIN

POSLE 32. GODINE BRAKA PROŠLI KROZ PAKAO: Ljubav Kire i Kevina bila je na ozbiljnom testu!

Na njih je snažno uticala epidemija korona virusa

Ljubav i zavođenje
15:56h Autor:
POSLE 32. GODINE BRAKA PROŠLI KROZ PAKAO: Ljubav Kire i Kevina bila je na ozbiljnom testu!
Kira Sedžvik i Kevin Bejkon, Foto: Profimedia

Više od 30 godina, glumački par Kevin Bejkon i Kira Sedžvik nalazi se u srećnom braku te samim time predstavljaju jedan od najskladnijih parova u Holivudu. Ipak, vladajuća pandemija korona virusa za njihovu bračnu idilu pokazala se kao veliki test.

Prilikom nedavnog gostovanja u šou Džimija Falona, 62- godišnji Bejkon raspravljao je o svakodnevnoj bračnoj rutini tokom pandemije i kako se karantin pokaozao kao ozbiljan test njihove veze.

'Moja supruga i ja shvatili smo da smo jako dugo u braku, a karantin je zaista bio neverovatni test za naš brak jer smo stvarno bili izolovani', započeo je glumac dodavši: 'Mislim da smo nakon nekog vremena shvatili da bismo se nekako, čak i u sopstvenom domu, trebali udaljiti jedno od drugog'.

VIDEO JE U REKLAMI I REKAO-OVO JE ŽENA ZA MENE! SUTRA PUTUJEM DA JE UPOZNAM: Neverovatna ljubavna priča duga 50 godina!

On i njegova supruga tokom dana trudili su se da provode vreme odvojeni da bi se u večernjim satima ponovo okupili.

'Doručkovali bi, a ona bi zatim otišla u spavaću sobu, koju zovemo jazbina, i tamo bi provela većinu dana. U jednom trenutku bi mi poslala poruku i pitala me želim li da ručam malo kasnije. Onda bi se našli u kuhinji, ručali, a onda bi se ona vratila u jazbinu. Onda bi se u večernjim satima ponovo se sastali u kuhinji i ponovo radili isto', objašnjava zvezda filma 'Footloose'.

Iako pomalo nekonvencionalna, njihova dnevna rutina tokom karantina pokazala se dobitnom jer, kako sam kaže, njegova supruga je 'stalni izvor zabave'.

OSTAVIO PORODICU ZBOG DEVOJKE OD 18. GODINA, I NIKAD SE NIJE POKAJAO: Ljubavna priča Andree Bočelija i njegove Veronike!

'Uvek ima nešto neverovatno da kaže i podeli sa mnom neko svoje zapažanje. Neki dan mi je došla i rekla: 'O Bože, sanjala sam najluđi san. Bili smo u nekoj stvarno staroj kući, išli smo iz sobe u sobu imajući seks u svakoj', izjavio je Bejkon kroz smeh.

Kevin Bejkon, Kira Sedžvik
foto: Profimedia

Bejkon i Kira Sedžvik upoznali su se na snimanju filma 1988. godine, a iako on nije bio ni najmanje 'njen tip', uskoro je zaveo sedam godina mlađu koleginicu. Veza je krunisana brakom nakon samo nekoliko meseci, a u septembru prošle godine proslavili su 32. godišnjicu braka.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs