LJUBAV JAČA OD SVEGA

JEZIVA TRAGEDIJA JE SAMO JOŠ VIŠE UČVRSTILA NJIHOVU LJUBAV: Ovo je žena koju Peđa Mijatović voli već pune 2 decenije!

Nakon razvoda od Elene Karaman, fudbalski as je kraj Anete pronašao sreću

Ljubav i zavođenje
12:11h Autor:
JEZIVA TRAGEDIJA JE SAMO JOŠ VIŠE UČVRSTILA NJIHOVU LJUBAV: Ovo je žena koju Peđa Mijatović voli već pune 2 decenije!
Foto: Profimedia

Peđa Mijatović ne krije da je težak čovek i da nije lako balansirati s njim, ali da je Aneti to pošlo za rukom. Ona je žena koja je uspela da osvoji njegovo srce, nakon kraha braka sa Elenom Karaman Karić.

Peđa i njegova supruga Aneta zavoleli su se pre skoro dve decenije.

"Peđu sam upoznala na plaži u Kotoru, a u to vreme sam se u Crnoj Gori našla zahvaljujući reviji koju sam radila. Sve moje prijateljice znale su za njega, ali budući da nisam pratila fudbal, uopšte ga nisam prepoznala. Kada sam čula kako se zove, shvatila sam da ipak znam ko je jer je te godine igrao za „Real Madrid“. Kada je postigao pobednički gol u „Ligi šampiona“, postao je „heroj sedme evropske titule“, pa su svi pričali o njemu."

Sledeća tri meseca vodili su duge telefonske razgovore, a onda su počeli „vezu na daljinu“. Bili su zajedno kad god je Peđa zbog reprezentacije dolazio u Srbiju, ili je Aneta odlazila kod njega kad su joj to dozvoljavale obaveze na fakultetu. Godine 2000. sklopili su građanski brak, potom i crkveni.

Peđa je u braku sa Anetom dobio ćerke Nađu (22), Ninu (20) i Lolu (18).

NEMA VEĆEG DŽENTLMENA OD PIRSA BROSNANA: Njegovu ženu svi ogovaraju zbog izgleda, on je svakog dana sve više voli!(FOTO)

Peđa Mijatović sa suprugom
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Predrag nikada nije štedeo superlative kada je govorio o Aneti, što se vidi i u njegovoj sledećoj izjavi: "Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje."

Nekadašnja manekenka, danas dizajnerka eneterijera, bila mu je vetar u leđa tokom karijere, ali i oslonac i kompas kada se nalazio u, samo naizgled, bezizlaznim situacijama. Kada mu je pre više od deset godina preminuo sin Andrej, kog je pored prvenca Luke (29) dobio u braku sa Elenom, Aneta je sve uradila kako bi mu zalečila rane, a bol koju je osećao ublažila. Njegova smrt nanela je neprolaznu bol porodici.

NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA KOJOJ JE KUMOVAO NOVAK ĐOKOVIĆ: Ovako su se zavoleli Jelena Janković i Branko Barać! (FOTO)

Predrag Mijatović, Peđa Mijatović sa suprugom
foto: Profimedia

Prvi put o najvećoj i najtežoj borbi u svom životu, Mijatović je tada govorio gostojući u emisiji Biljane Obradović.

"Kažete sebi, a onda i okolini: “Jeste teško, ali moramo da se borimo”. Onda se borite, a mi smo se borili do kraja" rekao je Peđa Mijatović i ispričao da je do zadnjeg dana tražio način da pomogne detetu u jeku karijere i brige o još četvoro dece.

"Bio je srećno dete iako nije govorio ni hodao. Bio je inteligentan, ali je živeo u telu sa kojim nije mogao da se skladi. To su teške stvari. U četrnaestoj godini nas je napustio. Stravičan udarac za Peđu. Andrej je uživao u društvu sestara, kao i one s njim. Postale su bolje osobe zahvaljujući njemu", rekla je ranije Aneta.

I baš to veliko srce Anete osvojilo je Peđu, s kojom provodi svaki trenutak, pa se osećaju kao da su na početku veze.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs