LJUBAV

Nakon samo nedelju dana zabavljanja priredio joj je prosidbu za pamćenje: Ljubavna priča Đulijane i Bila Rančića! (FOTO)

I u dobrim i u losim trenucima bili su jedno uz drugo...

Ljubav i zavođenje
15:17h Autor:
Nakon samo nedelju dana zabavljanja priredio joj je prosidbu za pamćenje: Ljubavna priča Đulijane i Bila Rančića! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ljubavna priča Đulijane i Bila Rančića je kao sa filma. Kroz sve teške i lepe trenutke prošli su zajdno, držeći se za ruke. U ludom svetu Holivuda, gde su razvodi česti, oni su uspeli da prevaziđu sve prepreke i sačuvaju svoju ljubav.

Mada su pojedinačno ostvarili zavidne karijere u američkom šou-biznisu, moglo bi se konstatovati da Bil (49) i Džulijana Rančić (46) u tandemu žive jednu od najlepših bajki Holivuda. Preduzetnik koji je slavu stekao u rijaliti emisiji još uvek aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa, i voditeljka jedne popularne "selebriti" televizije već 13 godinasu u braku.

U vreme kad su se upoznali, Đulijana je bila televiziska novinarka i baš ih je spojio njen posao. Ona je dobila zadatak da intervjuiše Bila i tada su se prvi put sreli. Varnice su odma sevnule i nekoliko dana kasnije su otišli na prvi sastanak.

"Kada smo se prvi put sreli, mislim da smo znali da postoji nešto posebno", kaže Bil. „Na našem drugom sastanku smo već pričali o planovima za budućnost, a to mi se nikad ranije nije dogodilo. Mislim da je to bio treći ili četvrti sastanak kada je došla u Čikago, mlj rodni grad, i to je bilo to. Tog vikenda smo oboje znali da ćemo ostariti zajedno".

"Moje prve misli? Bila sam šokirana!" priznaje Đulijana. Nisam planirala da se tog dana zaljubim"

On je bio 36 godina stariji od nje,njihova veza je izazvala neviđen skandal:Fatalna ljubav Une i Čarlija Čaplina! (FOTO)

Đulijana Rančić, Bil Rančić
foto: Profimedia

Neobična prosidba na drugom sastanku

Taj drugi sasatanak je promenio njihove živote. Bil nije želeo da čeka, pa ju je na drugom sastanku zaprosio.

Imam tri starije sestre, pa su mi definitivno pomogle da se pripremim za veliki dan 15. decembra. Želeo sam da sve bude savršeno. Znao sam da želim da naš brak bude avantura, pa sam učinio nešto malo drugačije.

Dogovorili su se da Đulijana dođe kod njega u Čikago i da će je on sačekati. "U poslednjem tenutku sam joj javio da imam hitan sastanak i da neću moći da je sačekam, već da ću poslati kola da dođu po nju."

Tako je i bilo, voditeljku je sačekala limzina, krenuli su, a onda se automobil zaustavio na samo kilometar od aerodroma.

"Odmah me je pozvala, mislim da je bila van sebe. A onda je otvorila vrata od kola i tamo sam stajao ja. Obezbedio sam nam helikopter i rekao joj da ćemo da se provozamo i pogledamo grad iz vazduha. Bilo je to 10 dana pred Božić, pa je grad bio predivno okićen. Pili smo šampanjac, a onda sam je pitao da se uda za mene."

"Siguran sam da to nije očekivala, ali ipak je pristala."

Od tog dana smo nerazdvojni. "Mi konstantno radimo na našem braku i odnosu. Ako nam nešto smeta, to i kažemo jedno drugom. Mislim da je to recept za uspešan brak."

Ljubavni život Kamale Haris: Posle 50 godina samoće, upoznala je čoveka sa kojim nema ništa zajedničko osim ljubavi!

Nevolje su samo ojačale njihovu ljubav

Njihova ljubav je cevetala, nakon svadbe su se preselili u Čikago, a onda se u jednom danu sve promenilo.

Godinama su pokušavali da postanu roditelji, a kada su shvatili da to ne mogu da ostvare prirodnim putem, okrenuli su se veštačkoj oplodnji. Đulijana je ostala u drugom stanju, ali nažalost njihova sreća nije dugo trajala. Posle devet nedelja imala je spontani pobačaj. Ona nije gubila nadu i podvrgla se drugoj veštačkoj oplodnji, koja nije dala očekivane rezultate.

Na sledećem pregledu, otkriven joj je rak dojke. Ova vest je voditeljku dotukla, ali je uz podršku suruga upsela da dobije najtežu životnu bitku.

Podvrgla dvostrukoj mastektomiji i dobro je reagovala na lečenje. Danas je to sve iza nje, a ona kaže da bez podrške supruga ne bi uspela da prevaziđe ovaj težak trenutak.

Napokon im se sreća osmehnula

Nakon godina pokušavanja, odlučili su da dete dobiju uz pomoć surogat majke. Njihov sin Djuk došao je na svet 2015. godine.

Zbog ljubavi prešao u pravoslavlje, sam sebe krivi za tešku bolest s kojom se bori: Bio sam totalni idiot!

Đulijana Rančić, Bil Rančić
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs