strašno!

Žene sklone infekcijama, a muškarci je ne menjaju čak 45 dana: Uznemirujuće istraživanje o posteljini!

Nećete verovati svojim očima da ovo neko zaista radi!

Ljubav i zavođenje
Autor:
Žene sklone infekcijama, a muškarci je ne menjaju čak 45 dana: Uznemirujuće istraživanje o posteljini!
Foto: Shutterstock

Provodimo jako puno vremena u krevetu. Nema boljeg osećaja nego kada dođete umorni s posla i ispružite se na svom udobnom dušeku, naročito ako je posteljina čista i mirisna. Ali, ispada da ljudi ne menjaju posteljinu onoliko često koliko mislite, pa čak ni nakon strastvene noći! Pomalo uznemirujuće istraživanje kompanije Mattress Advisor pokazalo je da postoji velika razlika između ženske i muške navike menjanja posteljine nakon seksualnih aktivnosti. Prosečan muškarac će da zameni takvu posteljinu tek nakon 11 dana, dok žene više vod računa o higijeni, pa će to da urade za četiri dana.

Situacija se menja ako očekuju seks Čak i nakon seksa na jednu noć frajeri će spavati na istoj posteljini punih 18 dana, dok će žene nakon istog iskustva skinuti prljave čaršave i jastučnicu za dva dana. Uopšte uzevši, solo muškarci priznali su da posteljinu menjaju u proseku svakih 45 dana.

Menjaju posteljinu zbog sreće!

S druge strane, frajeri će ranije da promene čaršave ako veruju da će im se te noći posrećiti. Ako im je seks zagarantovan, njih 49 odsto stavlja sveže opranu posteljinu, dok to tad radi samo 39 odsto žena, prenosi Mirror.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs