Spasili brak

Slavni Oskarovac oprostio ženi preljubu, brak im je sad jači nego ikad: Sa osmehom pozirali tamo gde ga je do juče varala! (FOTO)

U zemlji koja je bila umalo kobna za njihov brak, Firt i Livija uživaju u modi

Ljubav i zavođenje
Autor:
Slavni Oskarovac oprostio ženi preljubu, brak im je sad jači nego ikad: Sa osmehom pozirali tamo gde ga je do juče varala! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je u martu prošle godine "isplivao prljav veš" Livije Đuđoli, supruge slavnog oskarovca Kolina Firta, malo je reći da je javnost ostala u šoku.

Njena vanbračna afera sa italijanskim novinarom mesecima je punila novinske stupce, a na kraju, godinu i po dana kasnije, čini se da je ceo događaj daleko iza njih.

Naime, Livija i Kolin su se na ovogodišnjoj Nedelji mode u Milanu na crvenom tepihu pojavili zajedno. Pozirali su fotografima sa osmehom i izgledali baš poput svakog drugog bračnog para, kao da prošle godinu nisu prolazili kroz najveće iskušenje u svom braku.

U Italiji, zemlji koja je bila umalo kobna za njihov brak, Firt i Livija uživaju u modi, a sve do nedavno upravo se tamo Livija nalazila sa svojim ljubavnikom Markom Brankaciom.

Ljubav holivudskog zavodnika ne zna za granice: Posle 13 godina braka on svojoj supruzi i dalje piše ljubavna pisma i voli kao prvog dana!

foto: Profimedia

Za preljubu se saznalo kada je Livija odlučila da prekine vanbračnu aferu sa Brankaciom, kojeg poznaje još iz detinjstva. Ljubavniku se ta ideja nije dopala, pa je počeo Firtu da šalje kompromitujuće fotografije i detalje iz njihove strastvene veze.

Livija ga je tužila, misleći da će tako zaustaviti informacije i sprečiti da javnost sazna za njenu preljubu. Ipak, vest je dospela u medije, a ostavljeni ljubavnik počeo je da iznosi još više detalja.

Livija mu je tada ponudila vansudsko poravnanje, koje je Brankacio prihvatio, a Firt je odlučio da spase brak i nevernoj supruzi pruži drugu šansu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs