4 horoskopska znaka

Najšarmantnije dame Zodijaka: Svojom harizmom mogu zavesti i osvojiti svakog muškarca!

One su lepe, šarmantne, osvajaju gde god dođu, neke su, pak, povučene i nežne, ali osvajaju gotovo svakog muškarca!

Ljubav i zavođenje
16:18h Autor:
Najšarmantnije dame Zodijaka: Svojom harizmom mogu zavesti i osvojiti svakog muškarca!
Foto: Shutterstock

Ovo su 4 najšarmantnija i najharizmatičnija znaka Zodijaka koja, u ženskom obliku i realnosti, mogu osvojiti baš svakog muškarca. Barem tako tvrdi horoskop koji za njih ne bira reči hvale.

One su lepe, šarmantne, osvajaju gde god dođu. Neke su čak i povučene i nežne, ali osvajaju svojom pojavom gotovo svakog muškarca! Saznajte govore li to oni i o vama!

Vaga

Žene Vage imaju istančan osećaj za eleganciju, svojom pojavom zrače i bez problema su u centru pažnje. Komunikativne su i zaista velike dame, osećaju potrebu da se konstantno usavršavaju. Muškarci ih teško zaboravljaju.

Devica

Žene Device ne vole da otkrivaju svoje emocije, osim kada se opuste u potpunosti, a to znači da moraju jako dobro upoznati drugu osobu sa kojom se osećaju sigurno. Imaju izražen smisao za humor, vrlo lako komuniciraju i brzo mogu doneti zaključak šta je to što nekog muškarca interesuje, pa ga tako mogu lako osvojiti.

Žene Jarci su povučene i tajanstvene, muškarci ih doživljavaju kao savršene jer vrlo vešto sakrivaju svoje nedostatke i slabosti. Vrlo su inteligentne, lako manipulišu muškarcima, ali pripazite, ako ih povredite ostaviće vas bez da trepnu.

Ribe

Žene Ribe su izuzetno nežne i krhke, to je i njihova slabost i snaga jer u muškarcima izazivaju potrebu da ih zaštite i vole. Izgledaju sanjivo i neodoljivo, a njihova krhkost privlači muškarce kao magnet. Žena Riba je vrlo romantična i priželjkuje muškarca koji će se prema njoj ponašati kao princ, ako to ne dobije, razočarano pliva dalje u potrazi za svojim savršenim kavaljerom.

Ubedljivo najiritantniji horoskopski znak: Komplikuje do iznemoglosti i nikada ne popušta!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs