ŽENU NAGOVORIO NA SVINGERAJ, PA ODLEPIO ZA LJUBAVNICOM: Menjao ih kao čarape i svakoj pravio dete

Ljubavni život Džuda Loua prepun je zanimljivih detalja.

Ljubav
ŽENU NAGOVORIO NA SVINGERAJ, PA ODLEPIO ZA LJUBAVNICOM: Menjao ih kao čarape i svakoj pravio dete
Foto: A Berliner/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac Džud Lou važio je za jednog od najvećih ženskaroša, a njegove ljubavne afere tresle su Holivud. Naime, nakon što je na skandalozan način prevario prvu ženu, Sejdi Frost, zaprosio je Sijenu Miler.

Džud Lou i Sijena Miler upoznali su se na snimanju filma Alfi iz 2004. godine, a verili su se na Božić iste godine. Tada, nije bilo srećnijeg para od njih, a mnogi su mislili da njihovoj ljubavi ništa ne može stati na put.

Međutim, njihova sreća je bila kratkog daha kada je, samo nekoliko meseci kasnije, u maju 2005. godine, glumac prevario sa dadiljom.

Džud Lou
foto: Profimedia

Sijena mu je prvo oprostila, ali kasnije je ipak raskinula veridbu. Malo posle toga su se ponovo nakratko pomirili, ali reklo bi se da im nije išlo, te su proglasili definitivni kraj veze.

2009. tokom snimanja filma Šerlok Holms, imao je kratku aferu s konobaricom Samantom Burk koja je rezultirala rođenjem njegovog četvrtog deteta, ćerke Sofije. Iako nije nastavljao vezu s njenom majkom, Džad izdržava ćerku s kojom se povremeno i viđa.

Džud Lou
foto: Profimedia

Da li je svingovanje uništilo prvi brak Džuda Lou-a?

Džud Lo je upoznao svoju prvu ženu, glumicu Sejdi Frost, na setu kriminalističke drame "Kupovina" 1994. godine. Frost je u to vreme bila udata za Gerija Kempa iz benda "Spandau balet", ali se do ušiju zaljubila u svog 19-godišnjeg kolegu.

"Snaga ljubavi koju sam osećala prema Džudu i njegova intenzivna ambicija naterali su me da se osećam van kontrole", rekla je Frost u svojoj knjizi "Ludi dani".

Sijena Miler, Džud Lou
foto: Profimedia

Luksuzni deo Londona u kojem su tada živeli bio je dom za mnoštvo zgodnih mladih zvezda u to vreme, a hedonističke žurke su očigledno organizovane redovno. Prema izveštajima, brak Loua i Sejdi počeo je da se raspada kada su odlučili da malo promrdaju stvari.

U izveštaju sada ugašenog britanskog tabloida News of the World, navodi se da su glumci ušli u zamenu partnera sa bubnjarom "Supergrass-a" Denijem Gofijem i njegovom devojkom pevačicom (a sada ženom), Perl Lou.

Izvori su tvrdili da je Lou odlepio za njom i da je to bio početak kraja za njega i Sejdi.

Džud Lou
foto: Profimedia

"Kada je Sejdi saznala, pobesnela je i morao je da je smiruje satima“, rekao je anonimni izvor. Lou je žestoko demantovao tvrdnje tabloida, ali su Sejdi jednom prilikom rekla Gardijanu: "Priča je tačna — iako bih volela da nije“.

Sejdi Frost se borila sa depresijom tokom braka sa Džudom Louom. Njeni problemi su navodno počeli nakon što je njihov prvi sin Raferti rođen 1996. godine.

"Džud je često bio odsutan, dok sam sedela na sofi, postajala deblja i obuzeta mučnim osećajem da ugrožavam svoju ljubav", napisala je u je u svojoj knjizi.

Sejdi Frost je otkrila da je pribegla samopovređivanju. "Izgleda da sam se posekla", prisetila se ona. "U meni nije bilo osećaja panike — samo sam se osećala prazno."

Džud Lou
foto: Profimedia

Frost je dobila pomoć koja joj je bila potrebna i sledeće godine je postala gospođa Džuda Loua. Par se preselio u Stejtsajd zbog njegove karijere i tu su dočekali svoju ćerku Iris 2000. godine, kada su se Frosovi problemi vratili.

"Što smo više morali da se družimo na velikim večerama u Holivudu, to sam se više osećala kako mi samopouzdanje propada", rekla je ona.

Njena postporođajna depresija se vratila jača nego ikad kada se 2002. rodio njihov drugi sin Rudi. Majka troje dece tvrdila je da ju je ponašanje njenog muža pred kraj braka primoralo da traži lečenje od depresije u tri navrata. Brak je zvanično završen 2003. godine.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs