SIN DRAGANE MIRKOVIĆ POSTAO NEVEROVATNO ZGODAN FRAJER, PA SMUVAO NJU: Blista otkako je sa OVOM DAMOM, a evo čime se bavi

Prelepa brineta ukrala je srce sina Dragane Mirković!

Ljubav
11:04h Autor:
SIN DRAGANE MIRKOVIĆ POSTAO NEVEROVATNO ZGODAN FRAJER, PA SMUVAO NJU: Blista otkako je sa OVOM DAMOM, a evo čime se bavi
Marko Bijelić, Foto: Printscreen Instagram/marko.vnm

Marko Bijelić, sin jedne od naših najpoznatijih pevačica Dragane Mirković, postao je neodoljivo zgodan frajer, a čini se, da je rešio da izađe iz medijske ilegale! Naime, nikako nije želeo da propusti spektakularne koncerte svoje majke u Štark Areni, te je sa ocem ponosno pozirao pred fotoreporterima. Međutim, želeo je da neprimetno da uvede u dvoranu svoju novu izabranicu, koja ne voli svetla reflektora, ali nije mu uspelo.

Budno oko paparaca uslikao je par, dok je Marko parkirao kola, mada po govoru tela mogao se steći utisak da njoj, kao ni njenom dečku, ne prijaju takve situacije.

Iz luksuznog automobila izašla je visoka i vitka crnka, koju su brzo okružili predstavnici medija.

Marko Bijelić
foto: ATA Images

Lep, zgodan, bogat, a uz to i student prestižnog SAE Instituta u Beču, brzo je, i to ne bez razloga, poneo titulu momka kog bi svaka majka poželela za zeta.

Otkako je Marko postao aktivan na društvenim mrežama, popularnost je eksplodirala, a pripadnice lepšeg pola su oduševljene njegovom pojavom. Naime, Marko Bijelić ima 22 godine, a na prvom mestu mu je bilo obrazovanje. Skandale i ogovaranja vešto izbegava, ali ne krije da voli glamurozan život.

Posvećen je sportu, te ne propušta treninge u teretani, zato je mišiće isklesao do savršenstva, a njegovom privlačnom stasu ne mogu da odole brojne devojke. Na račun izgleda, a posebno prelepog osmeha, svakodnevno dobija niz komplimenata.

Sa druge strane, mogu se naći i konstatacije da je "lako izgledati tako kad ti mama Dragana Mirković", ali i opaske da "nije teško, samo fale plaža i dvorac u Austriji i to je to".

Marko Bijelić
foto: Printscreen Instagram / marko_vnm

Marko, takođe, komponuje muziku, te često prati majku na nastupima. Upravo se Dragana jednom prilikom osvrnula na glasine da se pojedinim pevačicama njen sin izuzetno dopao.

‒ Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba.

Ističe da nema posebne kriterijume za snajku, već joj je bitno da njen sin bude srećan.

1 / 7 Foto: ATA Images

‒ To je preuranjeno pitanje jer je on tek u februaru napunio 22 godine, rano je za snajke. Kad bude neka novost, javljam. A i da ne javim, saznaćete.

Mladi Bijelić ne krije da voli skupocena kola i izlaske, kao i luksuzna putovanja, ali je i strastveni ljubitelj Formule 1.

Nedavno se pohvalio "rolls royce ghost" autom koji košta i do 400.000 evra. Ovaj automatik ima čak osam brzina, a u njemu se nalazi i kamera za skeniranje puta koja pomaže vozilu da predvidi nepravilnosti na putu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs