POSLE 22 GODINE I 3 DECE, GLUMAC JE NAPUSTIO ŽENU Sad menja devojke kao čarape, al karma je čudo, vidi se da NIJE SREĆAN

Napustio je ženu i decu i krenu u potragu za ljubavnom srećom, ali se po njegovom izgledu ne bi reklo da je pronašao

Ljubav
23:02h Autor:
POSLE 22 GODINE I 3 DECE, GLUMAC JE NAPUSTIO ŽENU Sad menja devojke kao čarape, al karma je čudo, vidi se da NIJE SREĆAN
Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac Sajmon Bejker, popularni Mentalist, sa 53 godine, čini se, proživljava novu mladost.

Nakon razvoda od dugogodišnje supruge Rebeke Rig s kojom je proveo 28 godina, od toga 22 godine u braku, i s kojom ima troje dece, glumac baš i nije imao sreće u ljubavi.

Sajmon Bejker
foto: Profimedia

Samo dva meseca nakon što se saznalo da se razvodi od Rebeke otkriveno je i da je on u vezi sa 16 godina mlađom australijskom modnom dizajnerkom Lorom Mej Gibs, no iakosu često mogli da se vide kako se grle i maze na plaži, ta veza nije potrajala.

Kraj je došao nakon samo nekoliko zajedničkih meseci. Iako je njegov portparol tad isticao da prekid nema veze s njenim antivakserskim stavovima koje ona ne skriva, mnogi nagađaju da je glumcu i mlađanoj dizajnerki presudilo upravo to.

Sajmon Bejker
foto: Profimedia

No, izgleda da Bejker nije dugo tugovao pa su ga tako paparaci ovih dana snimili sa misterioznom plavušom za koju strani mediji pišu da mu je devojka na plaži u Bajron Beju u Australiji.

Da bi stvari između njih mogle da postanu ozbiljne svedoči činjenica da su s njima bila i njegova dva sina Klod i Hari koji sve više liče na njega.

Sajmon Bejker
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sajmon, koji se poslednjih meseci pomalo i zapustio, snimljen je u crnim kupaćim gaćicama, a u oči je upala njegova neuredna i pomalo proseda brada, dok je njegova navodna jevojka vitku figuru istaknula jednodelnim belim kupaćim kostimom.

O Sajmonovim sinovima, koji su se s ocem i njegovom pratiljom družili na plaži, u javnosti se ne zna puno budući da se ni jedan od braće ne ponaša kao zvezda, bez obzira na to što im je otac planetarno popularan, a uglavnom se drže podalje od očiju javnosti.

Sajmon Bejker
foto: KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njihova sestra, 29-godišnja Stela Bejker, nasuprot braći, odlučila je da se bavi javnim poslom i poput svojih roditelja da se posveti glumi. Najpoznatija je po ulozi u seriji "The Republic of Sarah".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs