OVAKO IZGLEDA DEČKO USVOJENE ĆERKE VLADE DIVCA: Emotivnom porukom je objasnila kako treba da se oseća svaka voljena žena

Ćerka Vlada Divca, Petra Divac, pokazala je svog dečka prvi put

Ljubav
20:32h Autor:
OVAKO IZGLEDA DEČKO USVOJENE ĆERKE VLADE DIVCA: Emotivnom porukom je objasnila kako treba da se oseća svaka voljena žena
Foto: Zorana Mandić / ATA Images

Petra Divac je objavila fotografiju sa jedne proslave na kojoj je pozirala u zagrljaju svog izabranika, koji se zove Mihajlo Veruović, ali nije Vojaž.

Njih dvoje pozirali su zagrljeni i nasmejani, a ona mu je posvetila i emotivni status:

Petra Divac
foto: preentscreen/Instagram

- Još jedna godina zajedničkog života, i još uvek se osećam kao najsrećnija devojka na svetu - napisala je Petra.

Mihajlo je inače rodom iz Prijepolja, i kako se može zaključiti po njegovim objavama, njih dvoje su već duže od dve godine u ljubavi.

1 / 3 Foto: preentscreen/Instagram

Kako izgleda život Petre Cvijić?

Petra Divac je treće dete Ane i Vlada Divca, koju čuveni par obožava, ali celog života je nosila etiketu jer se po jednom razlikuje od svoja dva brata - ona je usvojena.

I dok je u Americi to nešto sasvim normalno, u Srbiji biti usvojen kao da se još uvek bez ikakvog osnova smatra nekim prokletstvom, nečim što te čini manje vrednim. Petra je zbog toga prošla svojevrsnu torturu, pre svega vršnjačko nasilje u vidu psihičkog maltertiranja.

"Najgore što sam od vršnjaka u Srbiji doživela zbog toga što sam usvojena je buling u školi. Nelagodno je čuti takve komentare, pogotovo kad znaš da nisu istina, a još si u pubertetu, pa si svakako nesigurna. Prevazišla sam tako što sam se okrenula mami, tati i braći za podršku", rekla je Petra za Zadovoljnu.

Petra Divac je imala šest mesci kada su je Ana i Vlade usvojili i doveli u svoju porodicu, gde su je čekala njena dva starija brata. Istinu je saznala kada je bila sasvim mala, imala je tri ili četiri godine.

Ističe i kako nikada nije ni osetila bilo kakvu nelagodu zbog toga što Ana i Vlade nisu njeni biološki roditelji, verovatno jer njih dvoje nisu pravili nikakvu razliku izmeđe svoje biološke dece i Petre.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs