20 GODINA NISU HTELI ČUTI JEDNO ZA DRUGO, A ŠOKIRALI SVADBOM: Pričaju da čuveni dasa rapidno propada jer ga ona UNIŠTAVA

Prvi su svi pomislili da je Ben Aflek u totalnom rasulu, a onda se pojavio sinoć sa suprugom Dženifer Lopez u elegantnom izdanju bez osmeha.

Ljubav
09:11h Autor:
20 GODINA NISU HTELI ČUTI JEDNO ZA DRUGO, A ŠOKIRALI SVADBOM: Pričaju da čuveni dasa rapidno propada jer ga ona UNIŠTAVA
Dženifer Lopez i Ben Aflek na dodeli Oskara, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kada su osvanule slike Bena Afleka na kojima ima izbezumljen izraz lica, dok su pu pune ruke kutija sa picom i kafom mnogi su pomislili da više ne može da izdrži bračni život, te je da je njegova veza sa Dženifer Lopez na klimavim nogama. A zbog brojnih prizora na kojima se čuveni par prepire i ne deluje uopšte srećno i zadovoljno nije bilo teško to zaključiti.

Međutim, glumac je snimao reklamu za čuvenu piceriju iz Los Anđelesa, a sve je bilo de scenarija, mada izraz lica mu je, kako komentarišu, bio umoran i beživotan.

Ben Aflek
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sa druge strane, sinoć su opet zablistali u punom sjaju na Dodeli Oskara, jedne od najvažnijih nagrada u svetu kinematografije. Prezgodna pevačica koja oduzima dah oblinama pojavila se u prelepoj roze haljini, a Aflek se, pak, odlučio za klasično crno odelo i belu košulju.

I dok su delovali zaljubljeno, Dženifer je prisutnim novinarima dala prilično konfuzan odgovor na pitanje da li joj je brak sa Benom poslednji.

Dženifer Lopez
foto: Earl Gibson III / AFP / Profimedia / Profimedia

"Zato što ponekad kad kažu da znaš, onda znaš. A drugi put kada nisi znao... takođe nisi znao", rekla je ona uz smeh, pa dodala: "Mislim da uvek ulaziš u nešto sa najboljim namerama".

Omiljeni holivudski par “Benifer” kako su ih od milja zvali - obeležio je zlatnu eru 2000-ih godina. Par je bio u ljubavi od 2002. do 2004. godine, a Ben je čak i zaprosio glumicu 2003. godine ružičastim dijamantskim prstenom od 6 karata.

“On je taj, nadam se da ćemo uskoro zasnovati porodicu”, govorila je ona pre venčanja koje je bilo najavljeno za 14. septembar 2003. u Santa Barbari. Međutim, tri sata pre svadbe usledio je šok. Ben je otkazao venčanje.

“Zbog velike pažnje medija u vezi s našim venčanjem, odlučili smo da ga odložimo”, naveli su Džej Lo i Ben Aflek u zajedničkom saopštenju u septembru 2003, samo nekoliko dana pre zakazane romantične proslave ljubavi u Santa Barbari. “Kad smo počeli ozbiljno da razmatramo da unajmimo tri "lažne mlade" za tri različite lokacije, shvatili smo da je sve pošlo naopako.”

1 / 7 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Latino diva je često menjala partnere, 3 puta se udavala, ali nijednog muškarca nije uspela da zadrži kraj sebe. Kada je javnost konačno pomislila da je pronašla srodnu dušu i skrasila se pored Aleksa Rodrigeza, usledio je raskid. A nije tajna da Džej Lo ima težak karakter, te da je nepopravljivi perfekcionista, kao i da joj je karijera na prvom mestu.

A onda je usledio potez koji je sve ostavio bez teksta - pevačica se pomirila sa Ben Aflekom, uprkos činjenici da joj je pre skoro 20 godina priredio scenu o kojoj svi još uvek pričaju i ostavio je kukavički. A za krah njihove tadašnje romanse krivili su tabloide da su im uništili vezu zbog brojnih lažnih priča i naslova.

Ni danas se situacija nije mnogo promenila, paparaci ih prate u stopu, a u javnosti se stalno pojavljuju slike na kojima supružnici uopšte ne deluju srećno, te se o njihovoh ljubavi nagađa svašta. Posebno je Ben Aflek na meti komentara, te ističu da nije ista osoba otkako je stalo na ludi kamen sa Dženifer. I dok su jedni oduševljeni što su ponovo zajedno, velika većina misli da je ovo brak iz interesa.

Šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs