"UDALA SAM SE ZA POLUBRATA I TO ŠTO GLASNO COKĆETE, NE ZNAČI DA OVO NIJE MOJA NAJBOLJA ODLUKA": Šok priznanje devojke

Kako je izgledao put od polubrata i polusestre do ljubavnika i na kraju bračnih partnera? Ova priča je na društvenim mrežama izazvala lavinu negativnih komentara

Ljubav
Autor:
"UDALA SAM SE ZA POLUBRATA I TO ŠTO GLASNO COKĆETE, NE ZNAČI DA OVO NIJE MOJA NAJBOLJA ODLUKA": Šok priznanje devojke
Foto: Printscreen/Instagram

Priče o incestu su uvek šokantne, nepojmljive i zapanjujuće. Ovo je jedna od takvih priča, dok ovaj par tvrdi da u njihovom odnosu nema ništa čudno ni bolesno.

Matilda i Samuli Erikson, su polubrat i polusestra koje je spojila ljubav njihovih roditelja. Uprkos društvenoj osudi i negativnim komentarima, par se na kraju venčao, je sve o čemu su mislili je ljubav.

Od polubrata do ljubavnika

Ova ljubavna priča postala je senzacija na internetu jer kada je Matilda ispričala kako je upoznala svog muža. Matilda Erikson je otkrila da je njeno neočekivano putovanje ka ljubavi počelo kada su se njena majka i njen muž venčali, čime je Samuli postao njen polubrat 2019. godine. U jednoj TV emisiji, par je priznao kako u početku nisu osećali čak ni međusobne simpatije dok je Matilda svog polubrata smatrala dosadnim.

Matilda i Samuli
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, nakon tri godine prijateljstva sve je krenulo ubrzano da se razvija u romantičnom smislu kada je 2021. godine Samuli poljubio Matildu. Odmah nakon poljupca par je počeo da se zabavlja, da bi vrlo brzo započeli i zajednički život. Matilda je priznala da se osećala zubunjeno. Smetalo joj je šta ljudi govore, a s druge strane sa njim joj je bilo tako lepo.

Uprkos tome što su oboje osećali da je ova veza pogrešna, nisu mogli da se odvoje. Na kraju su sve priznali roditeljima.

Prijatelji su sa zgražavanjem slušali Matildine priče o Samuliju, dok je njena majka bila na njenoj strani. Rekla joj je da sledi srce. Tako su Matilda i Samuli počeli da žive zajedno, jer su prvenstveno njihovu vezu odobrili njihovi roditelji.

Matilda i Samuli
foto: Printscreen/Instagram

Vrlo brzo posle toga par je odlučio da se venča. Uz pomoć prijatelja koji je student prava, par je ispitao sve pravne okvire o tome šta bi ih eventualno sprečilo da se večaju. Tako su saznali da zakonske prepreke za njihov brak ne postoje.

U julu 2022. godine Matilda i Samuli su se legalno venčali. Na venčanju su bili njihovi roditelji.

Iako ih je porodica podržala maksimalno, na društvenim mrežama sve pršti od negativnih komentara. "Bolesno", "Čudno", "Pravo u zatvor", su neki od tih komentara.

Matilda smatra da pošto ona i njen muž nisu krvni srodnici, njihov brak ne sme i ne može da bude tabu.

(Stil/ Brightside)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs