POKUNJENO SE VRATIO LJUBAVNICI, A ONA OD PROSEČNOG NAPRAVILA NEODOLJIVOG DASU: 7 godina ga čekala, sad su SVE ŠOKIRALI

Dejvid Geta i Džesika Ledon očekuju prinovu - juče je eksplodirala ova vest u svim svetskim medijima!

Ljubav
10:55h Autor:
POKUNJENO SE VRATIO LJUBAVNICI, A ONA OD PROSEČNOG NAPRAVILA NEODOLJIVOG DASU: 7 godina ga čekala, sad su SVE ŠOKIRALI
Sa kim Dejvid Geta čeka 3 dete?, Foto: Profimedia

Dejvid Geta i njegova izabranica Džesika Ledon ugrali su svu pažnju na sinoćnoj dodeli atin Grammy nagrada u Sevilji! Ovaj intriganti par obelodanio je da čekaju prinovi, a svi prisutni su ostali, doslovno bez teksta! Međutim, čini se da njima razlika od preko 2 decenije uopšte ne smeta, te da im je ljubav jača nego ikad.

"Imamo veliku vest za vas, najveće saopštenje ove godine", napisala je na Instargamu.

Dejvid Geta, Džesika Ledon
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džesika Ledon bila je na meti kritike kada je počela da se zabavlja sa Dejvidom Getom. Pričali su kako je zavela 24 godine starijeg čoveka koji se razveo do žene sa kojom je preko 20 godina bio u braku.

Međutim, Džesika ništa nije demantovala nego je uživala sa Dejvidom u ljubavi. Par je viđan na plažama, u izlascima, a mlada Džesika nije Dejvida ostavljala ni minut samog.

Naime, od Di-džeja je zahtevala da se posveti više svom izgledu. Tako je počeo da vežba svakodnevno, a promenio je i frizuru. U momentu se od prosečnog čoveka pretvorio u dasu, a svi su se divili njegovoj brzoj transformaciji i to u 6. deceniji!

Dejvid Geta, Džesika Ledon
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon nekoliko godina veze, kada je postalo očigledno da Džesika očekuje brak, Dejvid joj je dao "prsten obećanja" uz obrazloženje da "ne veruje u brak". I taman kad je izgledalo da je Džesika pristala na sve, Dejvid je odlučio ipak da raskinu. Razlog?

Živeli su na dve odvojene adrese, imali su različite sklonosti, Dejvid se uželeo mira i samoće...Dok je Džesika lečila ljubavne rane u rijalitiju.

1 / 7 Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pričalo se kako je Džesika htela da se venčaju, a da Dejvid više nije za brak, a prvi put na ludi kamen stao je kada je ona imala svega 2 godine. U znak ljubavi, Geta je ljubavnici poklonio prsten vernosti i posvećenosti, ali izgleda da to njoj nije bilo dovoljno.

Međutim, pomirenje je malo početkom ove godine i to na Dan zaljubljenih, a oni nisu birali mesto gde će razmenjivati nežnosti, a radoznali pogledi ih nisu zanimali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs