BIVŠI MUŽ OD NJE HTEO DA NAPRAVI PAĆENICU, ALI ONA JE JAČA NEGO IKAD: Ulovila brutalno BOGATOG muškarca kraljvevske krvi

Sofi Tarner je upravo našla novog momka, samo mesec dana nakon burnog razvoda. Bukvalno nije mogla bolje od ovog

Ljubav
Autor:
BIVŠI MUŽ OD NJE HTEO DA NAPRAVI PAĆENICU, ALI ONA JE JAČA NEGO IKAD: Ulovila brutalno BOGATOG muškarca kraljvevske krvi
Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sofi Tarner (27) viđena je u Parizu kako se ljubi sa brutalno bogatim Britancem kraljevske krvi, Peregrinom Pirsom kojeg bije glas da je jedan od najpoželjnijih neženja u Velikoj Britaniji.

Imajući u vidu da njegova porodica ima bogatstvo neto vrednosti od 224 miliona funti i da drže najveću medijsku kuću u Britaniji, shvatićete koga je Sofi ulovila.

Peregrin Pirson je nedavno raskinuo sa kumčetom kralja Čarsla, a pre nje se zabavljao sa Grčkom princezom.

Peregrin je najstariji sin i naslednik Majkla Pirsona, 4. vikonta Kaudreja - bivšeg filmskog producenta koji poseduje značajan deo Pirsonove medijske imperije.

U Čelsiju ima imanje vredno 5 miliona funti, dok njegov otac poseduje prostranu vilu u Zapadnom Saseksu sa 22 spavaće sobe i 16.500 hektara terena sa 10 polo terena.

Peregrin Pirs
foto: MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njegovo imanje predaka je dom Polo kluba Kaudrej Park - koji ima 10 terena i na kojem se organizuje više od 450 utakmica svake godine.

Prestižni klub je domaćin godišnjeg Zlatnog kupa, gde su igrali i princ Vilijam i princ Hari. Zlatni kup je najprestižniji evropski događaj.

Sofi je samo pre mesec dana bila u braku sa Džoom Džonasom, koji ju je ostavio dok je snimala film u Velikoj Britaniji. Za to vreme Džo je javno izašao sa saopštenjem da je ostavlja, jer je navodno čuo nešto što je ona rekla. Mediji su prenosili da Sofi nije znala da će on da zatraži razvod i da je ovu vest čula iz medija. Čak je ostala i bez krova nad glavom, a bivši muž joj je oteo decu.

Sofi Tarner
foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Ali je očigledno precenio ko je Sofi. Glumica se ubrzo povezala sa najmoćnijim ljudima u industriji. Prvo je par dana spavala kod Tejlor Svift koja joj je pomogla da prebrodi ovaj težak period, a onda je vratila starateljstvo nad decom i sada je napokon bivšem mužu zadala najteži udarac - ulovila je najbogatijeg i najmoćnijeg od svih u Velikoj Britaniji.

Peregrin Pirs
foto: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs