NAJVEĆA LJUBAVNA AFERA PRINCEZE MARGARET KOJU JOJ KRALJICA ELIZABETA NIKAD NIJE OPROSTILA: Njen BLUD je frapirao svet

Najveća ljubavna afera princeze Margaret napravila je pravu pometnju u javnosti, ali mnogi se nisu ni začudili zbog njene buntovne prirode.

Ljubav
11:51h Autor:
NAJVEĆA LJUBAVNA AFERA PRINCEZE MARGARET KOJU JOJ KRALJICA ELIZABETA NIKAD NIJE OPROSTILA: Njen BLUD je frapirao svet
Princeza Margaret, Foto: Profimedia

Princeza Margaret, rođena sestra legendarne kraljice Elizabete II, živela je život bez ograničenja, po svojim pravilima. Iako su joj porekolo i tutla nametali određena stroga pravila koja je morala poštovati, ona za njih nije marila. Buntovnica u duši, a dama na prvu pogled, imala je veoma burne ljubavne afere, a jedan od najintrigantnijih bil aje sa američkim pevačem Edijem Fišerom.

Ova romansa je bila dugo vremena strogo čuvana tajna, a odana dvorska dama Iris Piki bila je ključna u uvlačenje Edija u princezinu spavaću sobu.

Princeza Margareta
foto: Profimedia

Svi zapanjujući detalji Margaretine veze s Fišerom opisani su u memoarima Edijeve bivše supruge, Teri Ričard, pod nazivom "Snovi kraljice lepote", prenosi Daily Mail.

Britanska princeza Margaret otvorila je vrata svoje spavaće sobe u prozirnom negližeu. Dok je uvodila američkog pevača Edija Fišera u svoj budoar, zapanjio ga je oštar miris "dima cigarete i skupog parfema".

Elizabet Tejlor, Debi Rejnolds, Edi Fišer
foto: Profimedia

Nekoliko trenutaka kasnije bili su u Margaretinom krevetu, gde je, kasnije će se prisetiti Edi, uživao u jednom od najstrastvenijih i najintenzivnijih seksualnih susreta u svom životu, koji mu je ostao toliko urezan u sećanje da je decenijama kasnije mogao da prepriča i najsitnije detalje.

1 / 7 Foto: Profimedia

Setio bi se Margaretinih "savršenih" grudi, načina na koji su njihova tela "savršeno pristajala" i kako je zahvaljujući koktelu amfetamina i steroida uspeo "višestruko" da zadovolji princezu tokom "eksplozivnog seksa". U vreme njihovog susreta, u maju 1953, Margaret je već bila tajno verena za kapetana Pitera Taunsenda, kog će morati da se odrekne, jer je bio razveden.

I samo mesec dana nakon veze s Fišerom, Margaret će prošetati oltarom Vestminsterske opatije na krunisanju svoje sestre Elizabete II.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs