40 GODINA STARA TAJNA: Glumica je tokom snimanja filma "Ratovi zvezda" zaista bila u vezi sa oženjenim Harisonom Fordom

Keri Fišer je 40 godina čuvala tajnu da je tokom snimanja filma bila u vezi sa kolegom Harisonom Fordom koji je u to vreme bio u braku.

Ljubav
Autor:
40 GODINA STARA TAJNA: Glumica je tokom snimanja filma "Ratovi zvezda" zaista bila u vezi sa oženjenim Harisonom Fordom
40 godina stara tajna holivudskih glumaca, Foto: Century Fox / Shutterstock Editorial / Profimedia

Keri Fišer i Harison Ford fanovima će zauvek ostati upamćeni kao Leja i Han Solo. Ovaj legendarni duo neočekivano je osvojio srca obožavateljima širom sveta i na malim ekranima oživeo ljubav u triologiji Ratovi zvezda. Mada mnogi su mislili da je ova privlačnost među glumcima ograničena samo za potrebe filma.

Ona je imala 19, a on 33 godine.

Godine 2016, na iznenađenje mnogih fanova Ratova zvezda, Keri je otkrila da su ona i Harison zaista bili u ljubavnoj vezi tokom snimanja filma Ratovi zvezda iz 1977. godine. U svojim memoarima "Dnevnik princeze" pomenula je neke aspekte ovog odnosa a sve za potrebe promocije sopstvene knjige.

Tokom intervjua ispričala je kako se tada sa svojih 19 godina našla upletena u tajnu romansu sa Harisonom Fordom, koji je u to vreme imao 33 godine i bio je oženjenu otac sa dvoje dece.

U svojim memoarima „Dnevnik princeze“, Fišer se živo prisetila jedne večeri tokom snimanja kada su i ona i Harison prisustvovali rođendanskoj proslavi reditelja filma Džordža Lukasa. Dok je gledala u Harisona, imala je utisak da on ima lice heroja, sa nekoliko pramenova kose koji su padali preko njegovog čela izgledao joj je prosto savršeno.

Prema njenim rečima, razmišljala je: „Kako ste mogli da tražite od tako savršenog čoveka da za potrebe filma bude zadovoljan takvima kao što sam ja? Bio sam šokiran činjenicom da mu se sviđam. Bila sam veoma nesigurna devojka i imala sam samo jednog dečka.”

Keri je priznala da je postala "opsednuta" harizmatičnim glumcem i gajila nadu da će zbog nje ostaviti svoju tadašnju ženu Meri Markvard. Međutim, sudbina je krenula drugačijim tokom, a njihova tajna romansa se završila završetkom snimanja.

Venčali su se sa drugim ljudima.

Nakon objavljivanja prvog filma Ratovi zvezda, Harison se na kraju razišao sa svojom ženom, Meri Markvard. Međutim, uprkos promenjenim okolnostima, on i Keri nikada nisu obnovili svoju aferu tokom snimanja nastavaka, Imperija uzvraća udarac.

Kerin lični život takođe se promenio. Udala se za muzičara Pola Sajmona 1983. godine, iako je njihova zajednica trajala samo godinu dana. Nakon toga, stupila je u vezu sa agentom za talente Brajanom Lurdom od 1991. do 1994. godine.

Harison Ford je, s druge strane, 2010. godine sklopio trajni brak sa glumicom Kalistom Flokhart. Tokom godina, odlučio je da ne komentariše javno aferu koja je nekada zaokupljala maštu fanova Ratova zvezda širom sveta.

Harison Ford
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs