DAVID ME VARAO DOK SAM BILA TRUDNA I TO JE NAJBOLJA STVAR KOJA NAM SE DESILA: Evo kako je Viki saznala za ŠOK aferu

Ispovest žene kojoj je preljuba ojačala brak dokaz je da nije sve tako crno kao što se čini.

Ljubav
Autor:
DAVID ME VARAO DOK SAM BILA TRUDNA I TO JE NAJBOLJA STVAR KOJA NAM SE DESILA: Evo kako je Viki saznala za ŠOK aferu
Foto: Printscreen Facebook/ Vicky Barzilay

Ova 44-godišnja majka dvoje dece otkrila je kako ju je njen partner David Foster (42) prevario nakon četiri godine zajedničkog života, ali veruje da ih je, uprkos boli, afera na kraju ojačala.

- Davidova afera pokazala se najboljim poklonom. Ova krizna tačka u njegovom životu učinila nas je dugoročno jačima. Tri godine nakon njegove nevere, sada smo sretniji nego što smo ikad bili, zaljubljeni smo i planiramo se venčati - rekla je Viki.

Stručnjak za veze Alix Fox slaže se da afere mogu imati svoje prednosti.

- Afere mogu uništiti odnos jer nestaje poverenje, ali ako par odluči pažljivo obnoviti odnos, mogli bi zapravo završiti jači i sretniji nego što su bili pre - objasnila je.

Viki Barzilej
foto: Printscreen Facebook/ Vicky Barzilay

Vlasnica velnes centra Viki iz Engleske, primetila je da su stvari s Davidom postajale gore, ubrzo nakon što je otkrila da je trudna.

- Upoznala sam Davida 2014. preko stranice za upoznavanje. Radila sam u konjušnici i bila odana mama svojoj ćerki iz prethodne veze, koja je tada imala 15 godina, a on je unio toliko zabave u moj život. Naša veza je bila energična, a nakon pet meseci smo počeli zajedno živeti. Mesec dana kasnije,otkrili smo da sam trudna - ispričala je.

Međutim, veliku ljubav poljuljala je sumnja. Viki je ubrzo posumnjala da je David vara.

- David je počeo izlaziti i stalno piti. Kad sam bila par meseci trudna, koristila sam njegov laptop i na njegovom Facebooku se pojavila poruka od žene koja ga je pitala želi li se naći. Bila sam razočarana i ispitivala sam ga o njoj, ali je rekao da mu je to prijateljica. Volio me pa sam mu verovala. Njegovi noćni izlasci na piće postali su sve češći, ali kad sam rodila Harija 2015. godine, odagnala sam sve brige koje sam imala oko nevere. Kasnije sam saznala da je flertovao s drugim ženama u pabovima - dodala je.

Kao što to često biva s parovima, dolazak deteta imao je velik uticaj na njihov odnos.

- Bila sam srećna i udaljila sam se od Davida. Počeo je jako piti i rekao mi je, ‘Ne voliš me više’. Rekla sam mu da to nije istina, ali naš seksualni život je stao. David je rekao da se oseća usamljeno, a ja nisam sela i razgovarala s njim, iako je to od mene tražio - otkrila je.

Jedno istraživanje pokazalo je da je 82 posto muškaraca koji varaju novopečeni roditelji. Medicinska studija navodi seksualnu nekompatibilnost i nedostatak komunikacije i razumevanja kao glavni razlog za neveru.

Iako zna da nije bila njena krivica što je David bio neveran, Viki kaže da sada vidi da nije dovoljno marila za njegova osećanja.

- Svakako ne krivim sebe za aferu, ali nisam uzimala u obzir ono što je govorio. Prošle su dve godine nakon Haijevog rođenja i još uvek nismo bili intimni, a ja sam osećala da ima aferu. Sada znam da se sastajao s drugim ženama, ali u to vreme nisam imala dokaze. Poruke bi dolazile na njegovom telefonu i ja bih videla žensko ime, ali on bi to negirao. Osećala sam se loše i povređeno. Očigledno je imao problema s pićem i verovala sam da ga to dovodi do toga da razgovara s drugim ženama, ali on to nikada nije priznao. U januaru 2020. sam posumnjala da me vara, ali nisam imala dokaz. Nisam htela ostati s varalicom i prekinula sam s njim mesec dana kasnije. Sva ta neizvesnost me činila depresivnom. Molio me da se vrati kući i onda sam na Facebooku primila poruku od žene koju nisam poznavala, a koja je tvrdila da je u vezi s Davidom. Rekla je da su zajedno godinu dana. Bila sam u šoku i to me jako uzrujalo. Bilo je tako bolno shvatiti da se to događalo dok smo živeli zajedno. Nazvala sam Davida i tresla se. Poricao je da afera traje već godinu dana, ali to je sve što je mogao reći. Bio je jako uzrujan. Bila sam slomljena i David je shvatio da je uništio našu vezu i da nakon toga nema povratka - ispričala je Viki.

Samo nekoliko nedelja kasnije, David je imao saobraćajnu nezgodu. Iako je zadobio samo lakše povrede, nakon toga je rekao Viki da više ne želi živeti. Uprkos ljutnji, Viki ga je zamolila da se vrati njoj kako bi mu mogla pomoći.

- Trebalo mi je da David bude psihički zdrav za svog sina. Veza s drugom ženom je bila gotova, ali to mi nije bilo bitno. Pomogla sam mu u vezi zavisnosti o alkoholu, ali više nisam bila u ljubavnoj vezi s njim. Dobio je pomoć od anonimnih alkoholičara i to je bila prekretnica. Bio je prizemljen i prvi put je bio srećan otkako se Hari rodio - dodala je.

Tokom šest meseci, Viki je osećala kako joj se vraćaju romantična osećanja David je počeo praktikovatii meditiranje, nije više pio i postao je bolji tata. Ponovno su počeli spavati u istom krevetu.

- Na moj rođendan, šest meseci nakon što se vratio, na mome ogledalu na toaletnom stoliću ružem za usne je napisao: ‘Hoćeš li se udati za mene?’, a ispod njega je stavio prsten. To me rasplakalo. Stavila sam prsten i rekla da. Delovao je tako sretno i lepo smo jeli vani. Od tada je naša veza stabilna, srećna, savršena i sada planiramo naše venčanje - rekla je.

Istraživanja pokazuju da neki supružnici postaju seksualno privlačniji svom partneru nakon afere.

- Ne znam je li to istina, ali afera je zapravo bila poziv na uzbunu za nas. Izdaja je bolela, ali to je bio dar jer se čini da je to nešto što je bilo potrebno Davidu kako bi dobio pomoć oko zavisnosti o alkoholu. A Davidova promjena nadahnula je i mene da promenim svoj život. Odustala sam od honorarnog posla negovateljice koji sam radila uz stalni posao i vratila sam se na fakultet. Sada vodim svoju uspešnu firmu s Davidom- rekla je Viki.

- Žao mi je što se to dogodilo. Imao sam svojih problema i to je rezultiralo mojom nevjrom. Nešto se promijenilo u meni i sada sam najbolja verzija sebe i to je jako pomoglo našem odnosu, ali i mom odnosu sa sinom. Sada sam potpuno posvećen Viki, svom sinu i poslu. Nikada je nisam želeo povrediti i ljut sam što jesam. Mislim da su stvari krenule po zlu kad je Viki bila trudna jer sam bio jako usamljen, osećao sam se pomalo gurnutim u stranu i nisam slušao. Opijanje je dovelo do upoznavanja žena, bila je samo jedna kratka afera, ali bilo je i flertovanja i slanja poruka drugim ženama. Toliko žalim zbog toga, naježim se kad se setim kakav sam bio. Znam da se ne želim vratiti na to mesto. Krenuo sam napred i ostavio to iza sebe, piše The Sun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs