KATARINA JE PREVARILA MUŽA SA KUMOM, NJEGOVIM OCEM I BRATOM: On joj je napravio veliki obrt koji će pamtiti DOK JE ŽIVA

Možda bi ljudi i osudili Katarinu, ali je on uradio stvar koja je natarala mnoge da podrže baš nju

Ljubav
15:44h Autor:
KATARINA JE PREVARILA MUŽA SA KUMOM, NJEGOVIM OCEM I BRATOM: On joj je napravio veliki obrt koji će pamtiti DOK JE ŽIVA
Venčanje, Foto: Shutterstock

Pre nekoliko godina, u brazilskom gradu Ipatinga, dogodio se incident koji je iznenadio lokalno stanovništvo i privukao pažnju medija. U pitanju je Katarina Luiz, koja je u to vreme imala samo 24 godine. Iako je opšte prihvaćeno mišljenje da su muškarci češći "krivci" za preljubu, Katarina je svojim postupkom demantovala ovu predrasudu.

Naime, Katarina je šokirala sve kada je otkriveno da je prevarila svog supruga Antonija sa njegovim kumom, i to ni manje ni više nego na njihovom vlastitom venčanju. No, priča se ne zaustavlja tu. U narednim mesecima, saznalo se da je Katarina prevarila svog supruga ne samo sa kumom, već i sa kumovim ocem i potom i sa kumovim bratom. Činjenica da je izabrala članove iste porodice kao partnere za prevaru dodatno je produbila nevericu u zajednici.

Zabrinuta žena, Zabrinuta, Uplakana žena, Tužna žena, Tužna devojka
foto: Shutterstock

Naravno, saznanje o ovim prevarama nije prošlo neprimećeno. Katarinin suprug Antonio saznao je za sve njene postupke i odlučio je da priredi iznenađenje koje će joj dugo ostati urezano u pamćenju. Detalji tog iznenađenja nisu navedeni u datoj informaciji, ali je jasno da je ono imalo značajan emotivni ili simbolički efekat.

Ovaj događaj je izazvao razne reakcije u lokalnoj zajednici i šire. Rasprave o vernosti, moralu i međuljudskim odnosima su dobile na intenzitetu. I dok su neki možda osuđivali Katarinine postupke, a drugi možda pokušavali da razumeju motive iza njenih dela, jedno je bilo sigurno - ova priča je postala "gradska legenda" koja je dugo ostala tema razgovora među ljudima.

Tužna žena
foto: Shutterstock

"Još pre venčanja je postojala hemija između mene i njegovog kuma. Prošle godine, za vreme karantina, našli smo se nekoliko puta i desilo se ono što je moralo jednom da se desi. Ipak, nisam očekivala da će mi se njegov otac još više svideti", napisala je Katarina na početku posta na Fejsbuku.

Tvrdi da je pokušala da prikrije aferu sa ocem od kuma, ali sve se otkrilo kad se njegov rođeni i "brbljivi" brat pohvalio da je i on tokom pijane večeri u dvorištu uspeo da spava s Katarinom.

Par, Ljubav, Prevara
foto: Shutterstock

"Nemam nikakvo opravdanje za to što sam uradila sa kumovim bratom. Za kuma i njegovog oca postojala je strast i velika simpatija, ali ovo sa bratom… ne znam, piće je verovatno uticalo. Brat je sve ispričao mom mužu i on se na sve samo nasmejao. Rekao mi je uveče u kući da je znao da sam neverna i da ga varam s kumom, ali nije pretpostavljao da sam spavala i sa bratom i ocem", dodala je Katarina.

Međutim, usledilo je veliko i neočekivano iznenađenje.

"Uzeo je telefon i pokazao mi neke slike na kojima je zagrljen sa drugom ženom. Rekao mi je da mu je to ljubavnica već godinu i po dana i da s njom ima dete. Meni je govorio da ide u to mesto da radi, a zapravo je bio s njima. Nisam mogla da verujem. Seli smo, onako oboje isfrustrirani zbog svega što smo dopustili da jedno drugom uradimo. Složili smo se da je najbolje rješenje da se odmah raziđemo jer sve ovo nije ličilo na brak i ljude koji se vole i poštuju", zaključila je Katarina, prenosi O Tempo.

Vencanje
foto: Shutterstock

Uprkos tome što su mnoge žene stale na Katarininu stranu, budući da ju je suprug varao, mnogi su je osudili njen postpak ističući da je dobila šta je htela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs