EVO ZAŠTO JE PRELEPA ŽENA DEJANA BODIROGE SVIMA TRN U OKU: Izdvaja se od supruga slavnih sportista zbog POSEBNOG RAZLOGA

Dok se pre više od dve decenije orilo sa tribina „Mi imamo svoga boga, ime mu je Bodiroga“, njegovo srce zarobila je manekenka Ivana Medić.

Ljubav
14:19h Autor:
EVO ZAŠTO JE PRELEPA ŽENA DEJANA BODIROGE SVIMA TRN U OKU: Izdvaja se od supruga slavnih sportista zbog POSEBNOG RAZLOGA
Ko je žena Dejana Bodiroge?, Foto: ATA Images

Zvanično jedna od najboljih evropskih košarkaša ikada Dejan Bodiroga svoje srce poklonio je još pre dve decenije prelepoj manekenki Ivani Medić. I iako su povremeno kružile glasine da im je brak u krizi, te da je na vidiku razvod, ovaj skladni par je to demanotvao harmoničnim odnosom u kojem užuvaju.

Naš nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije na ludi kamen za izabranicom je stao bez velike pompe. Međutim, kako je bio ekstremno popularan, danima se prepričavalo kako su mu prolaznici skandirali „Mi imamo svoga boga“, a zatim i nevesti „Sad si uzela trofej, Ivana“.

Dejan Bodiroga, Ivana Medić, Ivana Bodiroga
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Sudbonosno „da“ Dejan i Ivana izgovorili su 13. jula 2003. godine u Saborno crkvi, uz prisustvo pedesetak najbližih rođaka i prijatelja. Mnoge devojke su želele toga dana da budu na mestu zansone manekenke, ali je Dejan vremenom pokazao koliko je veran i posvećen suprug.

Kada je Ivana prestala aktivno da se bavi modelingom i manekenstvom, u potpunosti se posvetila porodici i vaspitavanju njihovog sina Nikole. Naime, nikada nije važila za tipičnu ženu sportista, niti je zarad medijske pažnje koristila poziciju i zvučno ime svog supruga. A kako su brojne pripadnice lepšeg pola želele da budu na mestu supruge slavnog košarkaša, čini se, da je mnogima trn u oku.

Dejan Bodiroga, Ivana Medić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Sa druge strane, Ivana vodi izuzetno miran i povučen život, te se trudi da svoju privatnost sačuva od očiju javnosti. Nikada nije bila deo nekog skandala, niti se hvalila luksuzom i preskupim krpicama.

Iako su mogli da žive bilo gde, po završetku Dejanove igračke karijere odlučili su da im dom bude u Beogradu.

Dejan Bodiroga, Ivana Medić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

U javnosti se retko mogu sresti zajedno, pa svaki njihov dolazak na neki događaj izazove ogromno interesovanje. I obično su sve oči uprte u gospođu Bodiroga, uz konstataciju da pleni damskim stilom i prirodnom lepotom, te da i dalje ima manekensku građu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs