OVE SRPKINJE SU SE NAJBOLJE UDALE, OBEZBEDILE SU SEBI LUKSUZ I MOĆ DO KRAJA ŽIVOTA: Njima je STVARNO upala kašika u med

Srpkinje koje su se dobro udale danas žive život iz snova - jedna je postala princeza, drugoj je muž prepisao sve!

Ljubav
16:52h Autor:
OVE SRPKINJE SU SE NAJBOLJE UDALE, OBEZBEDILE SU SEBI LUKSUZ I MOĆ DO KRAJA ŽIVOTA: Njima je STVARNO upala kašika u med
Srpkinje koje su se dobro udale, Foto: Printscreen Instagram/ mmm_still_limited_edition

Neke od najlepših Srpkinja su uspele "veoma dobro da se udaju", te im je život postao prava bajka! Međutim, pojedine dame su bile i te kako uspešne, pa im ljubav sa moćnim mužem nije umnogome promenila stil funkcionisanja, dok je drugima zaista upala kašika u med!

JELENA BIN DRAI

Jelena Bin Drai danas živi život o kakvom mnogi maštaju. U srećnom je braku, uspešna je u svom poslu, ostvarena je kao majka. Svoju popularnost je stekla 1998. kad je proglašena za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta. Uspela je da osvoji čak tri titule od mogućih pet, na jednom izboru lepote.

Jelena Bin Drai
foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

Ubrzo su joj se počela otvarati mnoga vrata, te je dobijala mnogobrojne angažmane. Zbog posla, jedno vreme živela je u Italiji, nakon čega se preselila u Dubaji.U Dubaiju njen život počinje da se menja, te da dobija bajkovite obrise.Tamo je srela i upoznala svog supruga, šeika Saida Bin Draija.

U tom trenutku Jelena je bila proglašena najlepšom misicom, ali uprkos toj činjenici, šeik nije obraćao pažnju na nju. Na prvu loptu, nije mu se svidela.

- Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo - ispričala je Jelena u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Jelena Bin Drai
foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

Ona je otkrila da Said i njegova porodica nisu konzervativnih shvatanja, te da su je odmah prihvatili bez ikakvih predrasuda. Verska razlika takođe nije predstavljala nikakav problem za njega i njegovu porodicu.

Kruna njihove velike ljubavi jesu njihova deca. Par ima ćerku Asiju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida.

Jelena ima sve ono što bi skoro svaka žena poželela, ali ona nije neko ko živi na račun svog supruga, već ima i brojne poslovne uspehe.

Jelena Bin Drai
foto: Printscreen/instagram

- Uvek sam bila radoholičarka i opcija da budem samo domaćica u mojoj glavi nikad nije postojala. Često radim iza ponoći. Više se niko ne čudi kad u dva ujutro dobije mejl od mene - objasnila je.

DAJANA KOSTIĆ

Da sve polazi iz kuće i da iver ne pada daleko od klade, najbolje vidimo na ovom primeru. Dajana Kostić ćerka je Marijane Mateus i jednog od najbogatijih Srbina, Miodraga Kostića. Od malena joj luksuzni život nije stran, a da para na paru ide govori i činjenica da se Dajana pre nekoliko godina udala za ukrajinskog milijardera Damira Ahmetova.

Damirov otac, Rinat Ahmetov, najbogatiji je Ukrajinac i jedan od najmoćnijih ljudi na planeti. Najznačajniji je proizvođač čelika u EU, trgovac električnom energijom i vlasnik fudbalskog kluba. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 16 milijardi dolara.

Ivana Berendika
foto: Instagram / Armedelamour

IVANA BERENDIKA

Nekadašnja "modelsica" zapala je za oko imućnom čoveku - 20 godina starijem Tomasu Jermoluku. Kada gajeupoznala, odlučila je da odustane od karijere, uda se za njega i posveti se pororidčnom životu.

Ivana Berendika
foto: Profimedia/editorial images

Njen suprug jedan je od osnivača kompanije "Google" i njegovo bogatastvo je impoznatno. Par je 2016. godine dobilo blizance. Trude se da svoju privatnost sačuvaju od očiju javnosti. U proteklom periodu Ivana se veoma ozbiljno posvetila dizajniranju nakita i postala je veoma uspešna u tome, jer su njeni komadi zaludeli dame Holivuda.

JELENA ĐOKOVIĆ

Njoj je pošlo za rukom da osvoji jednog od najuspešnijih Srbina - sportsku legendu Novaka Đokovića! Upoznali su se 2005. godine i od tada uživaju u skladnom odnosu. Jelena nije ljubitelj provoda i skupih krpica, a ono u čemu posebno uživa je humanitarni rad.

Jelena Đoković
foto: ADAM DAVY / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Novak i Jelena su u potpunosti posvećeni zdravom načinu života i vrlo rado ga promovišu. A trude se da njihova deca, Stefan i Tara odrastaju u miru i bez pažnje medija.

MILICA POLSKAJA

Ova mlada dama rođena je u Boru, a kasnije se zbog studija preselila u Niš, gde je pobedila na izboru za mis. Nedugo nakon pobede, Milica je napustila fakultet i preselila se u Dubaji. Tamo je prvo radila kao manekenka, a onda i kao menadžer u Kavali klubu, što se ispostavilo kao prekretnica u njenom životu. Pažnju javnosti privukla je udajom za bogatog Kazahstanca sa kojim ima četvoro dece. Mnogi govore da ona živi život iz bajke, a sada otkriva da još nije spremna da otkrije suprugov identitet.

Milica Polskaja
foto: mPrintscreen Instagram / mm_still_limited_edition

- Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako – poručuje Milica i ističe da je ona romantičnija od supruga.

MARIJANA MATEUS

Marijani je pošlo za rukom da odvede čak dva milionera pred oltar! Međutim, od oba se razvela...

1 / 8 Foto: Pritnscreen Instagram / marijanamateus

O bogatstvu Miodraga Kostića suvišno je govoriti, a ni Lotar Mateus ne zaostaje mnogo. Nikada je nisu pogađale priče da je bogata udavača, uvek ih je primala sa širokim prepoznatljivim osmehom.

SLAVICA EKLSTON

Ova dama danas je jedna od najbogatijih žena našeg kontinenta, a za to može da zahvali bivšem mužu, Berniju Eklstonu, vlasniku Formule 1. Upoznali su se na jednoj od trka, gde je Slavica radila kao promoterka. Ovaj neobični bračni par ne mari za brojne komentare na njegov račun. Naime, Berni je od nje stariji 28 godina, a osim toga je i mnogo niži!

Slavica Eklston
foto: Profimedia

Njihov brak trajao više od 25 godina i tokom njega dobili su dve ćerke Tamaru i Petru. Verujemo da Slavici razvod nije teško pao, jer joj je po zakonu pripalo 1,12 milijardi dolara!

DRAGANA MIRKOVIĆ

Jedan nastup ovoj pevačici promenio je život. Naime, u jednom klubu u Beču upoznala je biznismena Tonija Bijelića.

Toni je odmah krenuo da je obasipa skupim poklonima, što Dragana prvobitno nije htela da prihvati, ali su ipak ostali u kontaktu. Ubrzo se rodila ljubav i ona se preselila u Beč gde se udala i rodila dvoje dece.

Dragana Mirković, Toni Bijelić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Njen suprug jedan je od najuspešnijih biznismena koji vodi poreklo sa naših prostora. Toni je vlasnik jedne kompanije automobila, građevniske firme, televizije i luksuznih nekretnina. Porodica Bijelić živi u luksuznom dvorcu "Ebenfurt" koji je jedno od istorijskih zdanja, a Dragana je sada već navikla na skupocene poklone i uživa u njima.

MARIJA KARAN

Marija Karan, važila je za jednu od najlepših i najpopularnijih sprskih glumica, ali je rešila da okrene novi list i okuša sreću u Holivudu. Karijera joj baš nešto i nije krenula od ruke ali ljubav jeste, upoznala je čoveka svog života, agenta velikih glumaca, Džoela Lubina.

Marija Karan
foto: ATAImages

Par se 2015. godine venčao u Beogradu, na Kalemgdanu, a nakon toga otpočeli su zajednički život u Los Anđelesu. Godinu dana nakon venčanja dobili su sina, a luksuz koji je Džoel obezbedio svojoj porodici, samo je za poželeti. Ali, ni ovaj brak nije opstao.

ANIKA BOŽIĆ AL SARAJ

Ona je uspešna manekenka udala za arapskog princa i milionera Jusufa Al Saraja, poreklom iz Palestine, s kojim ima sina, a na društvenim mrežama često pokazuje u kakvom luksuzu živi.

Anika Božić
foto: Printscreen Youtube / MONDO PORTAL

Njen suprug Jusuf je vrlo bogat i mnogi ga zbog toga nazivaju "arapskim princem", zbog čega je automatski i Anika dobila nadimak "arapska princeza", a oni žive na relaciji Kairo - Pariz.

Inače, ona je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla je u Beogradu i potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa.

DANIJELA RAJIĆ

Rodila 12. novembra 1990. godine u Kvinsu, u Njujorku. Danijela je svojevremeno radila kao go-go igračica na Floridi. Ona i Pol Džordž upoznali su se u Majamiju, a njihov odnos u prošlosti je bio turbulentan.

Naime, Danijela sa košarkašem ostala u drugom stanju, a budući da je negirao da otac deteta, ona ga je tužila sudu. Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak roditelj ove malene devojčice.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram/danijelarajic

Potom, usledila je nova Danijelina tužba, i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da abortira. Ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici.

Nakon suđenja, Danijela Rajić i NBA košarkaš su ipak našli zajednički jezik i nastavili su svoju vezu. U međuvremenu, njih dvoje su dobili i drugu ćerku koja je dobila ime Nataša.

IVANA BOŽILOVIĆ

Rođena Beograđanka se kao mala sa roditeljima preselila u Čikago, gde je i odrasla. Bavila se glumom i modelingom, a imala je sreće da se uda za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača istoimene kompanije za proizvodnju guma.

Bogati par je 2009. godine dobio sina Adama Bruksa, a dve godine kasnije i ćerku Anju Jasmin. Endrju je vlasnik restorana u San Dijegu i generalni menadžer porodične vinarije. O njihovom zajedničkom životu se ne zna mnogo.

Ivana Božilović, Endru Fajerstoun
foto: Profimedia

- Danas je 12 godina od kako sam upoznao Ivanu. Kakve su šanse da dečko iz Los Olivosa upozna devojku iz Beograda, iz Srbije i da završe zajedno i ostatak života provedu zajedno?! Nisam siguran da li je to bila sreća ili šta, ali sam siguran da me je srce dovelo do tebe - napisao je svojevremeno Endru.

NATAŠA STANKOVIĆ

Rođena je 4. marta 1992. godine u Požarevcu. Godinu ipo dana je starija od svog verenika, igrača kriketa Hardika Pandaje. Godine 2012. preselila se u Indiju kako bi ispunila svoj san.

Počela je da radi kao model za razne poznate brendove, zbog čega je stekla veliku popularnost u Indiji. Debitovala je u bolivudskom filmu "Satyagraha" 2013. godine.

Nataša Stanković
foto: Printscreen Instagram/ natasastankovic__

Njen verenik Hardik Pandja, sa kojim je 30. jula prošle godine dobila sina, jedan je od najplaćenijih kriket igrača u Indiji. Njegova trenutna vrednost procenjuje se na 1,5 miliona dolara. Fanovi su ludi za njim, kao i za kriketom - mahom zbog njega.

IVANA SERT

Zanosna Srpkinja Ivana Sert glavna je zvezda u Turskoj, a inače je ranije bila učesnica na izboru za Miss Jugoslavije i bivša Miss Beograda. Ivana se u Turskoj dugi niz godina bavila modelingom, ali je imala "izlete" i u glumačke vode.

Ivana Sert
foto: Printscreen Instagram/ivanasert

Bila je i učesnica modnog žirija u televizijskim emisijama poput "Modne policije" u kojoj učestvuje Hajdi Klum, a i dalje se aktivno bavi i modnim dizajnom. Na sve to, 2012. godine napisala je knjigu "Bizimlesin" sa savetima o modi i lepoti. Međutim to nije sve. Lepa Srpkinja bila je deo i čuvene serije "Seks i grad" i to zahvaljujući svojim kreacijama.

Udata je za Mehmeta Serta koji se bavi izgradnjom nekretnina. Zanimljivo i da je u početku pokušavala da ga nabaci drugaricama, ali ju je ipak osvojio. Dve godine kasnije desilo se njihovo venčanje, a brzo su postali jedan od najpraćenijih parova visokog društva u Turskoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs