FATALNA GLUMICA OTKRILA POSLE 46 GODINA ĆUTANJA SVE O LJUBAVI S ARKANOM: Ni dinar nije htela, šokirala mišljenjem o Ceci

Sve poznate žene koje su bile sa Arkanom, reklo bi se, da o njemu imaju najviše reči hvale.

Ljubav
14:47h Autor:
FATALNA GLUMICA OTKRILA POSLE 46 GODINA ĆUTANJA SVE O LJUBAVI S ARKANOM: Ni dinar nije htela, šokirala mišljenjem o Ceci
Sve poznate žene koje su bile sa Arkanom, Foto: Prinstcreen/youtube

Željko Ražnatović Arkan, intrigantna ličnost o kojoj i dalje kruže razne priče, iako je prošli više od 2 decenije otkako je ubijen, imao je prilično zanimljiv ljubavni život. Iz dva braka dobijo je šestoro deca, a iz vanbračnih romansi još troje. Osvajao je pevačice, glumce, ali i dame koje nisu poznate javnosti, a njegovom džentlemnskom stavu nije odolela ni Svetlana Ceca Ražnatović.

Pre nje, Arkan je bio u vezi i sa glumicom Ljiljanom Mijatović, koji svi dobro pamtimo po maestralnoj ulozi u filmu "Beštije". A posle 46 godina, ova dama je rešila da otvori dušu i ispriča nepoznate detalje o njihovoj ljubavi i to na nagovor ćerke Anđele, koju je dobila sa Željkom.

Ljiljana Mijatović
foto: Printscreen Youtube

- Željka sam upoznala u ranoj mladosti. Ja sam kao devojčurak sa 15 godina odlazila na matine u “Cepelin”. To je tada bilo u modi subotom i nedeljom. Blizu njega je stanovao i moj najbolji drug, koji je bio momak njegove sestre. Tako smo mi postali dobri drugari i nalazili bi se često nedeljom, pošto ja tada uveče nisam smela da izlazim. Sedeli bismo u parkiću, a on bi obavezno otišao da kupi kolače, pošto smo delili zajedničku ljubav prema slatkišima. Pričali bi o svemu i svačemu. On je tada bio nešto sasvim drugo, nego što ga ljudi znaju kasnije. Često je putovao i vraćao se, a razlog zašto smo mi bili tako prisni je taj, što sam ja uvek znala gde se on nalazi, jer mi se uvek javljao telefonom. Njegova mama Slavka je uvek mene zvala da pita gde je i da li je dobro - započela je priču Ljiljana.

Obožavao je da sluša glumicu kako recituje.

- Arkan je voleo poeziju, stalno me je terao da recitujem Desanku Maksimović, kao i “Tatjanino pismo Onjeginu”, što sam uvek činila. Stavljao mi je glavu na krilo i govorio da mu recitujem. Bio je romantičan i duhovit. Kada se Anđela rodila u Narodnom frontu, imala sa težak porođaj. Posle nekih dva-tri sata došao je kod mene direktor tog odeljenja i pita me da li sam ja Ljiljana Mijatović i da me zove muž. Ja sam bila u čudu, jer sam znala da je u zatvoru. Javljam se ja i čujem njegov glas: “Dušo, moja lepotice, kako ste?” Bila sam šokirana, mislila sam da su ga pustili, a on mi kaže da su digli pobunu u zatvoru i da drže zarobljenog direktora, kako bi mi telefonirao, jer nije mogao da bude pored mene - prisetila se bivša glumica.

Ne krije da je bio jako ljubomoran.

- Njegove glavne osobine bile su velika hrabrost i ljubomora. Kada je Anđela imala godinu dana, a on je bio tad izašao iz zatvora, slavili smo njen rođendan na Svetom Stefanu. Pošto je bio jako ljubomoran, ja sam uvek išla s njim, iako je tada bio običaj da Crnogorci ne vode žene sa sobom. Nikada me nije ostavljao kući. Jedne večeri je tu došao jedan čuveni igrač bridža, on je bio najbolji prijatelj Omera Šarifa. Sve devojke su se oko njega vrzmale. On je meni prišao i pitao me da li želim da igram s njim. Ja sam se skamenila. Željko je pocrveneo, uhvatio ga je za ruku i rekao mu je da ja neću da igram s njim, ali da će on da igra s njim. On se izvinio i rekao mu je da može da bude ponosan što ima takvu ženu - prisetila se Ljiljana.

Problemi sa zakonom su bili glavna prepreka njihovom venčanju.

- Mi se nismo venčali iz tehničkih razloga, jer je on bio tražen od mnogih država. Pobegao je iz zatvora, pa se on krio, pa zato nismo mogli ni da legalizujemo našu vezu, iako je on to jako želeo. Naša ćerka nosi prezime Ražnatović, jer je on na tome insistirao. Dao je izjavu u konzulatu, tada je bio u zatvoru u Holandiji, kaže Lilja i otkriva:

- Kada sam rodila Anđelu, ona je bila mali Željko, fizički frapantno liči na njega. Ima njegovu boju glasa, ruke, noge, glavu, oči, beo ten.. voli slatkiše kao on i životinje, peva lepo kao i on. Uspavljivao je Anđelu pevajući joj Elvisa.

Naglašava da Anđela nije uzela ni dinar od očevog nasledstva.

- Što se tiče njegovog nasledstva, Anđela ništa nije nasledila od oca a i ja sam je savetovala da ne učestvuje u tim tužbama. Ona zbog toga nije bila tužna, niti zainteresovana za tako nešto, tako da mi u tome nismo hteli da učestvujemo.

Sa Cecom je uvek imala korektan odnos.

- Ceca se u to vreme jako lepo snašla, bila je jako mlada, Željko je tada bio već zreo čovek. Ona je bila vrlo korektna prema mojoj Anđeli. I posle njegove smrti je bila vrlo korektna. Mogu samo da joj se zahvalim i da kažem sve najlepše o njoj. Na priče da Veljko ima više para od Anđele, koja nema para, a da on “pliva u novcu”, kako neki kažu, to je glupost. On je dečko za sebe i nek mu da Bog da ima još više para. Njihova ljubav nema veze sa parama. Ona ga voli jer je mio i drag i imaju dosta toga zajedničkog u pričama - završila je svoju ispovest Ljiljana za kanal “Istinita priča”.

Svetlana Ražnatović
foto: ATA Images

Ljubav sa Cecom

Njegova najpoznatija lepša polovila bila je upravo balkanska zvezda Svetlana Ražnatović.

– Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao – izjavio je Arkan u jednom intervjuu 1996. godine.

Kako se kasnije pričalo, do njihovog tradicionalnog venčanja, koje je pratio Balkan, došlo je nakon što je Ceca zaprosila Arkana. Mediji su, pozivajući se na stranicu na Fejsbuku pod nazivom "Legende devedesetih" pisali da je pevačica nakon pet meseci veze pitala muškarca kojeg je često opisivala kao čoveka svog života: "Hoćeš li ti mene da ženiš ili nećeš?", a on je odgovorio potvrdno. Verili su se na Božić, 7. januara 1995, a na Cecinoj ruci zasijao je prsten s briljantom od tri i po karata.

1 / 10 Foto: Printscreen Youtube/ Svetlana Ceca Ražnatović

I danas joj zastane dah kada priča o svemu što je doživela sa njim.

Sećam se kada sam ga upoznala, jedino o čemu sam razmišljala je kako bih volela da sam žena takvog džentlmena, zaštitnika. Pored njega bi se svaka žena osećala najsigurnijom i najvoljenijom na svetu. Zbog tih fenomenalnih trenutaka pamtim samo lepo iz šest zajedničkih godina. e mogu, niti želim da ulazim u detalje najstrašnijeg dana – rekla je jednom prilikom.

Koliki pečat je ostavio na njen život pokazuje i činjenica da se posle njegove smrti uopšte nije udavala. Pokušavala da pronađe partnera koji bi joj odgovarao, ali do sada nije uspela.

Doris Dragović
foto: Printscreen Instagram / doris.dragovic

Tajna veza sa Doris Dragović?

Pored Cece, poznato je da je najmanje još jedna pevačica bila u vezi s Arkanom – hrvatska pop zvezda Doris Dragović. Par nikada nije zvanično potvrdio da je bio u vezi, a mnogi izvori kasnije su se osvrtali na njihovu ljubav i provod u Beogradu krajem osamdesetih.

– To je bila veza zasnovana na strasti, posebno kad je reč o Arkanu – ispričao je svojevremeno neimenovani izvor za Kurir. – U to vreme on je često hvalio njene veštine u krevetu, dok je Doris bila zaljubljena kao šiparica. Bili su na ivici braka. Željko je još tada počeo da razmišlja o razvodu od tadašnje supruge Natalije.

Navodno je par često izlazio u beogradske klubove "Nana", "Trozubac" i "Mažestik", a mnogi, pa i estradni menadžer Vlada Perović, isticali su da su ih viđali zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs