NEVEROVATNO!

PROSLAVIO SE KAO MASER SENZUALNIH MASAŽA: Sada je oženio 10 žena u istom danu, a muškarci mu poručuju samo jedno

Emanuel Lustin objavljuje sadržaje senzualnih masaža na svojim društvenim mrežama, a sad je iznenadio neobičnom objavom koja je mnoge šokirala!

Ljubav
Autor:
PROSLAVIO SE KAO MASER SENZUALNIH MASAŽA: Sada je oženio 10 žena u istom danu, a muškarci mu poručuju samo jedno
Foto: Printcreen/Tik-tok/misterlustin

Njujorški influencer Emanuel Lustin (28) navodno je oženio 10 žena tokom jedne ceremonije na plaži, a na snimak tog događaja na TikToku pogledalo je više od 600.000 ljudi.

„Danas sam oženio deset žena”, napisao je na videu.

„Mi smo sve mlade”, glasi opis videa.

Lustin tvrdi kako veza obuhvata „više jezika, više karaktera, više lepih ljudi, ali jedna stvar koja im je zajednička su ljubav i pozitivna energija”, rekao je za Post.

U videu na TikToku oko njega kruži devet mladi koje su obučene u seksi beli veš i drže bukete cveća. Jedna od mladi sedi Lustinu u krilu i razmenjuje sa njim strasne poljupce.

Nejasno je iz videa gde se ova ceremonija održala, ali sigurno nije u Njujorku gde žive.

Lustin je maser iz Kvinsa koji kreira senzualni sadržaj na društvenim platformama TikTok, Twiter, Instagram i OnlyFans. Objavljuje kako pruža senzualne seanse svojim klijentkinjama ili ženama u stanu u Njujorku.

U nedavnoj epizodi pokasta „Dirty Street Confessions” ovaj samoprozvani maser otkrio je strast iza ovakvih senzualnih sadržaja.

„Ja to radim za žene. Pokušavam da pokažem ženama da ovo zaslužuju. One to zaslužuju od muškaraca, od bilo koga”, rekao je.

„Žene su na prvom mestu”, dodao je.

Njihov viralni snimak venčanja s 10 žena podstakla je neke da se pitaju koliko je masaža morao da prođe da bi se venčao s čak njih deset.

„To je ludo, ja se mučim sa svojom jednom ženom. Srećno!” našalio se jedan muškarac.

„Izludeće ovog čoveka”, našalio se drugi na račun žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs