EVO KAKO ZAISTA IZGLEDA BRAK PARTNERA S VELIKOM RAZLIKOM U GODINAMA: Njih dvoje baš realno pokazuju sve PREDNOSTI I MANE

O vezama između pratnera sa velikom razlikom u godinama postoje najrazličitija mišljenja, i dok jedni podržavaju, drugi oštro osuđuju. Ali, par iz Australije ličnim primerom pokazuje kako takva romansa zapravo izgleda.

Ljubav
13:32h Autor:
EVO KAKO ZAISTA IZGLEDA BRAK PARTNERA S VELIKOM RAZLIKOM U GODINAMA: Njih dvoje baš realno pokazuju sve PREDNOSTI I MANE
Kakav je brak partnera sa velikom razlikom u godinama?, Foto: Printscreen TikTok / savandmark

Mar i Sev Harison su bračni bar iz Sidneja koji razbijaju sve predrasude kada su ljubavni donosi u pitanju. Naime, njihova neobična priča pokazuje da prava osećanja ne poznaje nikakve granice, iako je između njih razlika od čak 22 godine. Buduću da su vrlo aktivni na TikTok-u, često su na meti osuda, ali se trude da ih to ne poremeti, jer već više od pet godine uspešno odolevaju svim preprekama.

Međutim, danas vrlo često možemo naići na partnere koji su godinama u skladnom braku, iako im se godišta znatno razlikuju. Svoj život neretko dele i na društvenim mrežama, koje su postale deo svakodnevice skoro svakoj osobi. Mada na raznim platformama gotovo da uopšte nema razumevanja, posebno za ovakve parove.

Baš sa negativnim komentarima i jezivim osudama susreću se Sev i Mark. Međutim, čini se da se na njih ne osvrću mnogo, jer na TikTok-u redovno objavljuju avanture iz privantog života. Njihovi videi skoro uvek postanu viralni, a ljudi čak ulaze i u raspravu kada su u pitanju njihove godine.

- Imala sam 18 i mislila sam da ću umreti kao devica, a onda me je Mark našao na Tinderu - napisala je Sevin ispod videa koji ima milione pregleda.

Dopisivali su se mesecima, ali nikako se nisu upoznali, dok se nije desio slučajan, po njihovo mišljenju, sudbinski susret. Sve je izašla sa prijateljima u bar i slučajno naletela upravo na Marka.

- Videla sam ga i odmah sam se unervozila, jer je izgledao veoma dobro i bio je obučen u lepo odelo. Praktično sam pobegla od njega - uzbuđeno je ispirčala.

@savandmark Such a beautiful day full of beautiful people and beautiful experiences #savandmark #couplegoals #dayinthelife #sydney #australia #agegapcouple #kimono ♬ original sound - Sav and Mark

Mark je preuzeo inicijativu, a Sev naglašava da je bio pravi džentlmen. Nije ni primetila kada su svi njeni prijatelji otišli, a on joj je ponudo da prespava kod njega.

- Samo mi je dao čašu vode, smestio me u krevet, otišao i prespavao na sofi u drugoj sobi. Sledećeg jutra sam ga poljubila u usta kako bih mu se zahvalila, i osetila sam kako mi je telo eksplodiralo", ispričala je Sev, a njen suprug je dodao da su njihova tela na hemijskom nivou znala da treba da budu zajedno.

Posle tog susretam nastavili su intenzivno da se viđaju, oboje smatraju da su pronašli srodne duše, a svoju vezu su ozvaničili i brakom. Ističu da su se pronašli ne smao na fizičkom nivou, već i na mentalnom.

- Bilo je to kao sastavljanje slagalice u kojoj se polako, ali sigurno svi delovi slažu na svoje mesto i jedan sa drugim prave sliku koja izgleda zaista dobro", objasnio je Markl.

Sev kaže da njenoj porodici i prijateljima uopšte ne smeta što je u braku sa duplo starijim muškarcim, kao i da su ga svi odlično prihvatili, jer su videli da je pored njega zaista srećna i zadovoljna.

Sa druge strane, stalno na udari mišljenja raznih ljudi, trude se da sve to prihvate kroz šalu, kako ne bi okolnosti uticale na njihovu vezu. Oboje ističu da do sada nisu naišli na neprepostive razlike, te da oko svega uvek postignu dogovor.

Samo neke od neumesnih poruka koje im neprestano stižu su:

"Premladi ste da shavatate koliko je ovo pogrešno."

"Mark bi trebalo da završi u zatvoru."

"Nije normalno da muškarac u 40-im čezne za mladim devojkama. Tačka.",

"Bolesno je što ga je privukla toliko mlađa devojka."

"Javite nam se opet za par godina, nisam sigurna da će i dalje sve biti blistavo."

"Ovo jedva da je legalno."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs