rEJ ROMANO

UPOZNAO JE ŽENU SVOG ŽIVOTA DOK JE RADIO KAO KASIR: Najbolji komičar živi bajku i ima brak dug 30 godina

Zvezda serije "Svi vole Rejmonda" Rej Romano je porodičan čovek kakvog je teško zamisliti u Holivudu. Da li ste znali da je u braku sa svojom ženom više od 30 godina?

Ljubav
07:56h
UPOZNAO JE ŽENU SVOG ŽIVOTA DOK JE RADIO KAO KASIR: Najbolji komičar živi bajku i ima brak dug 30 godina
Rej i Ana Romano, Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda kultnog sitkoma "Svi vole Rejmonda", Rej Romano je jedan od onih glumaca u Holivudu o kojima se nikada ne piše jer žive mirnim i povučenim životu u krugu svoje porodice.

Od njegove glasovne glume u franšizi "Ledeno doba" do njegovog rediteljskog debija sa filmo "Negde u Kvinsu", projekti kojima komičar tež imaju tendenciju da se usredsrede na porodične veze - i to sa dobrim razlogom.

Da li ste znali da je glumac koji je osvojio nagradu Emi u braku sa svojom suprugom skoro četiri decenije? I ne samo to, već sa njom ima četvoro odrasle dece sa kojima je neverovatno blizak i kojima je posvećen u svakom trenutku.

Rej Romano
foto: Profimedia

Romansa komičara i njegove partnerke Ane Romano počela je 80-ih godina.

Oboje su poreklom iz Njujorka, a upoznali su se dok su radili u banci u Kvinsu 1983. Rej je imao 25 godina i nije nužno imao talenta za tu profesiju – kvalitet je Ana odmah primetila. „Bio je precizan, ali veoma spor“, rekla je glumica za CBS 2005. godine.

Rejevo pamćenje je bilo malo drugačije. „Pisao bih smešne pesme devojkama po kancelariji, a ona je jedina obraćala pažnju, zaista“, prisećao se glumac iz u intervjuu koji je dao za "Dobro jutro Ameriko".

"Vozio sam se biciklom na posao. Ne znam šta je videla u meni."

Međutim, zvezda serije "Svi vole Rejmonda" sačekala je dok nije dao otkaz i počeo da se bavi "stand-up-om" da pozove Anu na sastanka.

1985. godine, Rej i Ana su počeli da se zabavljaju, i nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se venčali. Samo dve godine kasnije, u oktobru 1987 su rekli: „Da,“ i od tada su postali nerazdvojni!

Rej Romano
foto: Profimedia

Životni partneri su ponosni roditelji četvoro dece. Skoro tri godine nakon što su se venčali, u avgustu 1990. godine.

Ali znajući koliko jako Rej želi dečaka, našalila se sa njim da je trudna sa devojčicama bliznakinjama. „Pokušao sam da zvučim srećno, rekavši: 'Oh. Dobro. Dobro.'”, priseća se rekao je tada komičar za Pipl magazin.

„Konačno mi je rekla: 'Oni su dečaci, kretenu!' Tada sam znao da je volim kao nikoga pre."

Rej Romano
foto: Profimedia

Godine 1993. rođeni su njihovi sinovi blizanci, Metju i Gregori Romano. Pet godina kasnije, 1998, njihovo četvrto i poslednje dete, još jedan sin, Džozef Romano, došao je na svet.

Iako su Rejeva i Anina deca uveliko odrasli ljudi, njihova porodica je i dalje kamen temeljac svega kojoj se svi često vraćaju. Čak su zajedno bili u karantinu za vreme pandemije korona virusa.

Zapravo je prijatno… Ali oni su odrasli“, rekao je Rej za Pipl. „Ne mogu dovoljno da saosećam sa ljudima koji su u karantinu sa malom decom."

Tokom intervjua za GMA, Rej je otkrio da je njegov najmlađi sin Džozef bio njegova najveća podrška kada je odlučio da piše, režira i glumi u svom projektu "Negde u Kvinsu".

Glumac sitkoma razmišljao je o tome kako se osećao kada je njegov sin - srednjoškolska košarkaška zvezda - odigrao svoju poslednju utakmicu i nikada više neće igrati.

„Voleo sam da to delim sa svojim sinom, i, ako sam potpuno iskren, želeo bih da budem otac zvezde košarkaša“, razmišljao je Rej.

Tako da, kada mi je došla ideja za "Negde u Kvinsu", komičar je crpeo temu iz sopstvenog iskustvo. „Osećao se veoma malim i veoma beznačajnim, i živeo sam kroz svog sina, i to se završavalo“, objasnio je Rej o svom karakteru. "

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs