DA BI SLAVNA GLUMICA NASTAVILA DA GRADI KARIJERU, NJEN MUŽ SE ODREKAO SVOJE: "Odustao je od glume i sada čuva naše dete"

Glumica Ejmi Adams i Daren Le Galo važe za jedno od najskladnijih holivudskih parova

Ljubav
Autor:
DA BI SLAVNA GLUMICA NASTAVILA DA GRADI KARIJERU, NJEN MUŽ SE ODREKAO SVOJE: "Odustao je od glume i sada čuva naše dete"
Ko je glumac koji je odustao od karijere da bi čuvao dete?, Foto: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Brak poznate glumice Ejmi Adams i Darena Le Gala predstavlja čist primer prave i bezuslovne ljubavi.

Holivudski par se upoznao na časovima glume koje su oboje pohađali. Iako su Ejmi i Daren u početku bili samo prijatelji, varnice između dvoje mladih su na prvi pogled mogle da se osete. Nakon godinu dana neprekidnog druženja na setu, njihovo prijateljstvo je preraslo u jednu divnu ljubavnu priču.

Iako su oboje već bili emotivno zauzeti, nisu mogli da ignorišu osećanja koja su imali jedno prema drugom. "U to vreme ja sam uveliko imala dečka, a Daren se viđao sa jednom devojkom. Kad god bih Darena videla na setu, pomislila bih kako je ovaj dečko sladak", izjavila je Ejmi i smejući se dodaje "Daren je bio taj koji je napravio prvi korak. Rekao mi je da zna da mi je već dosadio, ali da mora da me izvede u sredu na sastanak".

Kako je Ejmina i Darenova romansa bujala, tako je i Ejmina karijera išla uzvodnom putanjom. Bez obzira na poslovne angažmane, Adams i Le Galo su imali vremena da se ludo zaljube jedno u drugo, vere i dobiju kćerku Avijanu Oleu Le Galo koja se rodila u maju 2010.

Iako su oboje imali uspešnu glumačku karijeru, Ejmi tvrdi da između nje i supruga nikada nije bilo takmičarskog duha. "On se uopšte ne takmiči sa mnom, Daren je divan čovek koji poseduje izuzetan talenat za glumu. Retki su oni koji se raduju tuđoj sreći, a Daren je upravo takav, raduje se svakom mom poslovnom uspehu", izjavila je Ejmi.

Dokaz za to jeste jedan Darenov postupak koji je oduševio mnoge, a pogotovo njegovu suprugu. Naime, glumac je rešio da žrtvuje svoju karijeru samo da bi bio Ejmina što veća podrška. "Odrekao se mnogo toga", kaže Ejmi, "ali cenim to što stalno putuje sa mnom i pomaže mi da održimo porodicu na okupu, nije samo divan kao muškarac nego i kao osoba".

"Nijedan filmski projekat nije veći i važniji od moje porodice", izjavila je Ejmi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs