SAZNAJTE VIŠE

DŽEJN SEJMUR OTKRILA: Ludo smo se zaljubili na setu filma, a onda mi je jedan poziv slomio srce! (FOTO)

‘Nekolicina ljudi koja je radila na drami to je na neki način shvatila, ali mi smo bili suptilni koliko smo mogli‘, rekla je Džejn Sejmur.

Ljubav
Autor:
DŽEJN SEJMUR OTKRILA: Ludo smo se zaljubili na setu filma, a onda mi je jedan poziv slomio srce! (FOTO)
Džejn Sejmur i Kristofer Riv, Foto: Profimedia

Romantika je zasigurno bila u vazduhu tokom snimanja drame "Somewhere in Time" ('Negde u vremenu') iz 1980. godine.

Glumica Džejn Sejmur otkrila je da se "ludo zaljubila", kako na ekranu, tako i van njega, u svog kolegu Kristofera Riva. Iako je 71-godišnjakinja ranije govorila o snažnom prijateljstvu koje je imala s njim u prošlosti, ona je tek sada postala iskrena o njihovoj ljubavnoj vezi.

"Pa, evo priče koju vam sada zvanično pričam, jer smo se Kris i ja, kad smo snimali film, bukvalno ludo zaljubili," rekla je Sejmur na TCM Classic Film Festivalu.

40 GODINA ŽRTVOVANJA, 40 GODINA PRAŠTANJA: Ljubavna priča Denzela Vošingtona i njegove Polete! (FOTO)

Džejn Sejmur, Kristofer Riv
foto: Profimedia

"Bili smo ludo zaljubljeni i život je bio divan", nastavila je Sejmur. "Oboje smo bili slobodni. Bilo je to fantastično i neverovatno iskustvo."

OSTAVILA HOLIVUDSKOG ŠMEKERA, SREĆU NAŠLA SA NJIM: Ljubavna priča Kirsten Dans je prava inspiracija! (FOTO)

Džejn Sejmur, Kristofer Riv
foto: Profimedia

Zatim je primetila da je njihova veza stala u isto vreme kada je snimila scenu u kojoj njen lik Elise i Rivov Ričard gube jedno drugo nakon što se ovaj probudi u drugom vremenskom periodu.

LJUBAVNA PRIČA O STRASTVENOJ AFERI NAKON 40 GODINA UGLEDALA SVETLOST DANA: Ovako su se voleli Keri Fišer i Harison Ford!

Kristofer Riv
foto: Profimedia

Objasnila je šta se dogodilo tog kobnog dana koji je doveo do njihovog razlaza. Sejmurje, naime, saznala šokantnu vest da Riv čeka bebu sa svojom bivšom devojkom istog dana kada su glumci trebalo da snime ljubavnu scenu, kao i scenu raskida.

"A onda sam jednog dana došla na posao da snimim jednu od najvećih scena u filmu. Neposredno pre toga, Kris je obavio jedan poziv, a ja sam došla otprilike pola sata kasnije kada su mi rekli: 'Kris mora da razgovara s tobom o nečemu.' Pomislila sam: 'To je stvarno čudno, imali smo puno vremena za razgovor, pa šta bi to moglo da bude?", prisetila se.

"Radilo se o tome da je trebalo da dobije bebu, a bivša mu devojka to nije rekla, i upravo je u tom trenutku vest objavila svetu", rekla je i prisetila se svoje reakcije na tu informaciju. "A ja sam samo ponavljala: 'Ne možeš da plačeš, ne možeš da plačeš, ne možeš da plačeš, srećna si. Elise je trenutno jako, jako srećna', dodala je.

Džejn Sejmur
foto: Profimedia

Naime, Riv je preminuo 2004. u dobi od 52 godine nakon srčanog udara. Sejmur i Riv bili su dobri prijatelji decenijama, sve do njegove smrti.

"Ostali smo stvarno jako bliski prijatelji, vukvalno do dana kada je umro. Moram da verujem da ćemo se ponovo negde sresti", zaključuje Sejmur.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs